Neem contact op
Link ruilen: de do’s en dont’s in 2019
10 april 2019

Link ruilen is één van de vele manieren om je link profiel aan te scherpen. Er zijn wisselende mening over linkruilen. Jordi heeft het toegelicht.

Lees dit artikel
Waarom beginnen aan linkbuilding?
27 maart 2019

Linkbuilden is één van de vele manieren om je website hoger in Google te krijgen. De komende weken vertelt Jordi over zijn Linkbuilding bevindingen!

Lees dit artikel
5 meest gemaakte SEO fouten
9 november 2018

Wat zijn de 5 meest voorkomende SEO fouten en hoe kan je deze voorkomen? In dit artikel geven we een overzicht!

Lees dit artikel
Google Image Search ‘Similar Items’ Ads
12 april 2017

Google rolt een nieuwe functie uit aan Google Images: 'similar items'. Het bedrijf wil op deze manier de producten die worden vertoond op de afbeeldingen uitlichten, zodat men het direct online kan aankopen.

Lees dit artikel
Wat is een Robots.txt?
28 maart 2017

Een robots.txt is een bestand welke webspiders en zoekrobots aangeeft welke bestanden er wel en welke bestanden er niet bekeken mogen worden. Het is een handige tool voor zoekmachine optimalisatie.

Lees dit artikel
Zoekmachine marketing diensten
10 december 2016

Zoekmachine marketing is het verhogen van het rendement uit uw website. Dit vertaalt zich vaak in website optimalisatie en adverteren in bijvoorbeeld Zoekmachines en op Social media.

Lees dit artikel
Zoekmachine vriendelijke websites
9 december 2016

Internetiq heeft specialistische kennis van zoekmachines, waardoor wij zoekmachine vriendelijke websites ontwikkelen. Een website moet aan bepaalde eisen voldoen om goed te presteren in zoekmachines.

Lees dit artikel
Online marketing diensten
8 december 2016

Tegenwoordig zoeken veel van uw potentiële klanten uw product of dienst via zoekmachines zoals Google. Maak gebruik van de online marketing diensten van Internetiq om potentiële klanten uw website te laten vinden.

Lees dit artikel
Website structuur optimalisatie

Voor zoekmachine optimalisatie (SEO) is het correct neerzetten van een website structuur van groot belang. Het kan worden vergeleken met de fundering van een woonhuis.

Lees dit artikel
Hoger Scoren in Google?

Wanneer u met uw website hoog in Google staat betekent dat automatisch meer relevante bezoekers. Deze bezoekers zijn natuurlijk allemaal potentiële klanten voor uw bedrijf.

Lees dit artikel