Neem contact op
Visuele content maken voor linkbuilding
9 mei 2019

Visueel is fijner om te zien dan alleen maar tekst, tekst en nog eens tekst op het internet(ik hoop dat jullie met me eens zijn). Dit kan in combinatie met linkbuilding!

Lees dit artikel
3 Content strategieën voor linkbuilding
1 mei 2019

Pats, Boem speciaal voor u! 3 unieke content strategieën voor linkbuilding. Gratis is en voor niks, geschreven door onze linkbuild specialist!

Lees dit artikel
Google plus stopt!
5 april 2019

Google plus stopt! Op 2 April 2019 is de stekker van dit sociale platform eruit getrokken. Vorige maand waren er al beperkingen binnen de app.

Lees dit artikel
Zoekmachine vriendelijke websites
9 december 2016

Internetiq heeft specialistische kennis van zoekmachines, waardoor wij zoekmachine vriendelijke websites ontwikkelen. Een website moet aan bepaalde eisen voldoen om goed te presteren in zoekmachines.

Lees dit artikel
Zoekmachine vriendelijk CMS
3 december 2016

Bij elke zoekmachine vriendelijke website welke door online marketing bureau Internetiq ontwikkeld is, is een CMS (Content Management Systeem) bijgevoegd. Met dit CMS kan de gebruiker op een gemakkelijke wijze zelfstandig de website bewerke

Lees dit artikel
Content Analyse
15 september 2016

De tekstuele inhoud van uw website is een belangrijk onderdeel voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Zoekmachines bepalen op basis van tekstuele elementen op welke zoekwoorden uw website gevonden wordt.

Lees dit artikel
Content optimalisatie
8 december 2015

Content optimalisatie is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Content optimalisatie het optimaliseren van teksten op uw website zodat u beter gevonden wordt.

Lees dit artikel