Neem contact op

Wat is Bing Adverteren?

Bing is de zoekmachine van Microsoft. In Nederland werkt Bing nauw samen met Yahoo. Samen vormen zij een advertentienetwerk dat bestaat uit:

• Microsoft Bing
• Yahoo Search
• Live Search
• MSN Search

Bing adverteren is een vorm van zoekmachine adverteren. Microsoft Bing adverteren werkt op een soortgelijke manier als Google AdWords. Op basis van zoekwoorden wordt een campagne aangemaakt. In combinatie met een tekstadvertentie worden deze zoekwoorden weergegeven in de zoekmachine aan de boven en rechterkant naast de normale zoekresultaten.

De voordelen van adverteren in Microsoft Bing

Het aantal Bing gebruikers stijgt dagelijks. Echter heeft Google het grootste marktaandeel en wordt adverteren met Bing nog vaak over het hoofd gezien. Toch kan het een interessante platform zijn om op te adverteren. Doordat er namelijk relatief weinig concurrentie is, kunt u met minder budget meer klik's verkrijgen.

Hierdoor heeft u met Bing Adverteren goedkopere klik's dan bij Google AdWords. Ook kunt u besluiten om te adverteren op Bing doordat u een volledig advertentiebereik wilt behalen. Immers heeft Google niet de hele markt in handen. Met name bij grote advertentiebudgetten is het verstandig om te adverteren op Bing.

Bing adverteren en Internetiq

Internetiq heeft vanaf de start van Bing gelijk ingespeeld op de behoefte bij haar klanten. Vandaar dat wij ons hebben verdiept in de werking van adverteren bij Bing. Uw campagne zal worden beheerd door een specialist die dagelijks soortgelijke campagnes opzet. Het maakt dus niet uit hoe groot of complex de campagne is, dit zien wij juist als een uitdaging. Doordat wij de campagne op een slimme manier opzetten behaald u het maximale rendement.

Voor wie is Microsoft Bing adverteren geschikt?

Adverteren op Bing is geschikt voor elk bedrijf in Nederland met een website welke meer rendement willen hebben. Adverteren op Bing wordt vooral gebruikt als aanvulling op bijvoorbeeld een AdWords campagne. Daarnaast is het altijd verstandig om te testen hoe een advertentie campagne presteert in andere zoekmachines. Het kan heel goed voorkomen dat uw potentiële klanten juist op Bing zitten.

Kortom adverteren op Bing heeft vele voordelen welke kunnen bijdragen aan het succes van uw zoekmachine marketing website.