Neem contact op
Over Autoruit Express

Autoruit Express repareert schade aan autoruiten door heel Nederland. Na het maken van een online afspraak repareren zij autoruitschade op locatie. Zeven dagen per week is Autoruit Express te bereiken en staat dus altijd paraat. Zij werken altijd alleen op locatie en hebben hierdoor geen dure vestigingen in beheer. Daarnaast werken het bedrijf vanuit één centraal gelegen magazijn, in plaats van meerdere verspreid door het land. En door alleen online marketing in te zetten drukken zij de kosten nog verder omlaag, waardoor zij oprecht kunnen zeggen één van de goedkoopste aanbieders te zijn.

Uitdaging

De concurrentie voor autoruitexpress.nl is erg groot op online gebied. Dit is dan ook de uitdaging voor ons! Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat Autoruit Express goed gevonden wordt door potentiële klanten én ook genoeg aanvragen ontvangt?

Oplossing

Door direct te starten met Google Ads campagnes was de website meteen goed vindbaar binnen Google.nl. Deze campagnes zijn nauwkeurig afgestemd op de locaties, zoektermen en wensen van de potentiële klanten. Terwijl de advertenties alvast zorgden voor een groot bereik, hebben wij de website verder geoptimaliseerd voor zoekmachines. Na verloop van tijd kunnen veel veranderingen plaatsvinden en zo ook op het internet. Daarom hebben wij een nieuwe website ontwikkeld welke nu in gebruik is.

Resultaat

Autoruit Express staat inmiddels al geruime tijd bovenaan of erg hoog in de zoekresultaten op zeer concurrerende zoekwoorden en heeft hierdoor duizenden bezoekers per maand op haar website wat weer realiseert in honderden belletjes per maand.

Logo Autoruit Express

 

 • Bedrijf

  Autoruit Express

 • Datum

  Sinds maart 2010

 • Werkzaamheden

  Website, Google Ads, SEO

 • Doel

  Aanvragen realiseren via Google.nl

 • Website

  http://www.autoruitexpress.nl/

Bent u klaar voor hogere posities in Google? Ik help u!

- David

Versla uw concurrentie

Zit u ook in een sterk concurrerende markt en u wilt nu ook eens hoog in Google terug te vinden zijn?

Laat ons een scan voor u uitvoeren!