Neem contact op
Over Tandartspraktijk Bergschenhoek

Tandartspraktijk Bergschenhoek is een praktijk gelegen in, zoals de naam al doet vermoeden, Bergschenhoek. De medewerkers zijn professionals die nauw samenwerken met een aantal hooggekwalificeerde specialisten. Denk hierbij aan kaakchirurgen en orthodontisten. Wat deze tandartspraktijk onderscheidt van anderen, is dat ze de ontwikkeling van de tandheelkunde voortdurend in de gaten houden. Zo volgen alle teamleden een continue systeem van na- en bijscholing.

Uitdaging

De uitdaging voor ons lag bij het hoger scoren op bepaalde keywords. Zo werd ‘Tandarts Bergschenhoek’ al goed gevonden in Google. Nabijgelegen plaatsen werden nog niet goed gevonden in de combinatie met ‘Tandarts’.

Oplossing

Allereerst hebben wij campagnes opgezet in Google Ads. Op deze manier kan Tandartspraktijk Bergschenhoek onder andere adverteren op deze nabijgelegen plaatsen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de website SEO-technisch is geoptimaliseerd. Ook houden we het linkprofiel van de tandartspraktijk nauwkeurig in de gaten. Door dit te doen kunnen we bepaalde keywords een boost geven in Google.

Resultaat

Al vrij snel werd duidelijk dat we op de goede weg zitten met de tandarts. Zo waren er dit jaar al 38% meer bezoekers op de website in vergelijking met vorig jaar. Meer bezoekers leidt uiteraard uiteindelijk tot meer omzet.

 • Bedrijf

  Tandartspraktijk Bergschenhoek

 • Datum

  Sinds november 2018

 • Werkzaamheden

  Google Ads, SEO

 • Doel

  Lokaal beter gevonden worden in Google
  Meer verkeer genereren op de website

 • Website

  Tandartspraktijk Bergschenhoek

Ik zorg er voor dat uw website op de eerste pagina wordt gevonden!

- Jeffrey

U wilt ook lokaal beter worden gevonden?

Onze SEO specialisten weten precies wat er moet gebeuren! Vraag daarom om een passend advies.

Vraag meer informatie aan