Neem contact op
Over Sand in My Shoes

Sand in My Shoes is een online kledingwinkel. Ze focussen zich vooral op hippe Ibiza kleding met een hippie-achtige, kleurrijke stijl. Het is dé website om je perfecte zomeroutfit te vinden voor je vakantie. Naast leuke zomerkleding, hebben ze ook nog een Isla Ibiza wintercollectie. Je kan dus elke periode van het jaar terecht bij Sand in My Shoes.

Uitdaging

Sand in My Shoes werd niet goed gevonden op belangrijke zoektermen. Isla Ibiza en Hot Lava zijn bekende merken in de wereld van zomerkleding. Dit betekent dat de concurrentie ontzettend groot is. Op deze keywords werden ze niet goed genoeg gevonden in Google.

Oplossing

Wij zijn direct aan de slag gegaan met een Google Ads campagne. Deze campagne is enkel gericht op de brand names die zij verkopen, zoals Hot Lava, Isla Ibiza, Bali Sensasi en meer. Verder hadden we gemerkt dat Isla Ibiza en Hot Lava de meest bekende merken zijn. Daarom hadden we besloten merk-pagina’s aan te maken en alle producten van deze merken als eerste te optimaliseren voor zoekmachines.

Resultaat

Het resultaat is dat de online kledingwinkel nu op de eerste pagina van Google staat wanneer er wordt gezocht de belangrijkste merken. Al vrij snel merkte we een enorme toename in het verkeer op de website. Dit was ook te merken in de omzet. Sand in My Shoes had in 2018 een groei in omzet van 273,65% ten opzichte van 2017!

Sandin My Shoes

 • Bedrijf

  Sand in My Shoes

 • Datum

  Sinds juni 2017

 • Werkzaamheden

  Google Ads, SEO

 • Doel

  Beter gevonden worden in Google
  Meer transacties genereren op de website

 • Website

  https://www.sandinmyshoes.nl/

Ik geef u advies om uw marketing doelen te bereiken!

U wilt ook beter gevonden worden en meer transacties?

Onze SEO specialisten weten precies wat er moet gebeuren! Vraag daarom om een passend advies.

Vraag meer informatie aan