Neem contact op
Over Sterker Dan Ooit

Onder de naam Sterker Dan Ooit helpt personal trainer Martijn Schoonhoven mensen naar hun ideale doel. Met zijn academische achtergrond én onvermoeibare focus op persoonlijke aandacht behaalt hij samen met zijn klanten geslaagde resultaten.

Uitdaging

Als personal trainer in Leiden is de concurrentie hevig, zowel online als offline. Een website die goed gevonden wordt op belangrijke zoektermen zoals “Personal Trainer Leiden” zijn voor Sterker Dan Ooit bepalend in het online succes. Bij de start van onze samenwerking had Martijn een andere website en deze werd nog niet goed gevonden in Google. De uitdaging was om dit te realiseren.

Oplossing

Allereerst zijn er zo snel mogelijk Google Ads campagnes live gegaan, zodat de website direct goed te vinden was op de belangrijkste keywords. Daarna zijn wij overgegaan op het optimaliseren van de website en het linkprofiel. In een later stadium is er een nieuwe website gelanceerd voor Sterker dan ooit. Zowel de optimalisatie, als de nieuwe website hebben er voor gezorgd dat een nieuwe website gerealiseerd welke direct beter resultaat vertoonde. Door deze nieuwe website én het optimaliseren van zowel de on-page, als de off-page staat hij nu regelmatig in de top 3 van de Google zoekresultaten.

Resultaat

Door direct te starten met adverteren binnen Google.nl kwamen er meteen een aantal inschrijvingen binnen. Door de kwalitatieve optimalisatie welke hierna plaatsvond zijn er ook via de organische zoekresultaten meer aanvragen gerealiseerd. In 2016 was de conversieratio gestegen met 164,68% ten opzichte van 2015!

 • Bedrijf

  Sterker Dan Ooit

 • Datum

  Sinds februari 2015 

 • Werkzaamheden

  Google Ads, SEO

 • Doel

  Zichtbaar worden in Google.nl
  Meer inschrijvingen realiseren

 • Website

  www.sterkerdanooit.nl

Ik geef u advies om uw marketing doelen te bereiken!

U wilt ook lokaal beter worden gevonden?

Onze SEO specialisten weten precies wat er moet gebeuren! Vraag daarom om een passend advies.

Vraag meer informatie aan