Neem contact op
Over Randstad Zonweringen

Al meer dan 20 jaar is Randstad Zonweringen dé specialist voor binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in Hoofddorp en omstreken. Door hun eigen montagedienst zijn zij gespecialiseerd in de levering én montage van de producten. Zij zijn van kleine onderneming doorgegroeid tot een bedrijf wat levert door heel Noord-Holland. Dit hebben zij kunnen bewerkstelligen door kwalitatieve service te bieden aan haar klanten. En natuurlijk door online marketing!

Probleem

Een begrip als Randstad Zonweringen moet natuurlijk wel goed worden gevonden in de omgeving! Dit is waar Internetiq komt kijken. Website optimaliseren voor conversies, beter vindbaar maken, adverteren op de juiste keywords op de juiste momenten: Randstad Zonweringen kan voor alle vragen omtrent online business bij ons terecht.

Oplossing

Door wijzigingen aan te brengen in de website hebben wij geprobeerd de gebruiksvriendelijkheid van de site te verhogen. Dit kan namelijk leiden tot meer nieuwe klanten! Denk hierbij aan het optimaliseren van de formulieren, het toevoegen van belbuttons en het responsive maken van de website. Na het aanpassen van de website zijn wij gestart met het adverteren door middel van Google Ads. Tegelijkertijd zijn wij de website stuk voor stuk gaan optimaliseren voor zoekmachines en kunnen wij nu gerust zeggen dat zij goed worden gevonden op bijvoorbeeld ‘binnenzonwering hoofddorp‘.

Resultaat

De aanpassingen aan de website hebben er toe geleid dat er meer aanvragen binnen komen én dat men veel gemakkelijker het bedrijf direct kan bellen. Door het optimaliseren voor zoekmachines en het adverteren in Google hebben zij altijd een goed bereik!

 • Bedrijf

  Randstad Zonweringen

 • Datum

  Sinds augustus 2013

 • Werkzaamheden

  SEO, Google Ads

 • Doel

  Lokaal vindbaar zijn in de Haarlemmermeer

 • Website

  http://www.randstadzonweringen.nl

Door goede lokale vindbaarheid heeft Randstad Zonweringen nu veel klanten uit de omgeving!

- Jelle

Wat is uw business case?

U wilt ook graag beter lokaal gevonden worden? Of misschien heeft u landelijke ambities?

Wij geven u advies!