Neem contact op
Over Ron Hairstudio

Ron Hairstudio is een kapsalon in Amsterdam waar men terecht kan voor een professionele behandeling en een gezellig praatje. Bij Ron wordt het gezellige van Amsterdam gecombineerd met professionele producten van merken zoals Matrix, Farouk, Keune, Calmare en meer.

Uitdaging

Amsterdam kent talloze kappers, dit betekent dus dat Ron Hairstudio flinke concurrentie heeft. Om de lokale vindbaarheid zo optimaal mogelijk te krijgen moet er dus veel aandacht worden besteed aan SEO, maar ook Google Ads is van belang om de aandacht te krijgen.

Oplossing

Voor Ron Hairstudio is het van belang om goed gevonden te worden op termen als ‘Kapper Amsterdam’ en ‘Kapsalon Amsterdam’. Daarom is bij de start een SEO plan opgesteld voor het verbeteren van de vindbaarheid. Ook wordt er heel specifiek geadverteerd via Google Ads, zodat Ron met een ‘normaal’ budget, toch het maximale uit de campagne kan halen.

Resultaat

Door onze doorlopende werkzaamheden staat Ron Hairstudio op belangrijke keywords op de eerste pagina en worden er ook advertenties getoond in Amsterdam als men zoekt naar een kapper.

Ron Hairstudio in Amsterdam

 • Bedrijf

  Ron Hairstudio

 • Datum

  Mei 2016

 • Afgenomen diensten

  SEO, Google Ads

 • Doel

  Goed gevonden worden in Amsterdam

 • Website

  http://www.ronhairstudio.nl/

Lokaal gevonden worden is voor iedere ondernemer van belang!

- Jeffrey

Wat is uw business case?

Merkt u dat men in uw omgeving uw website niet vindt? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij analyseren uw situatie en overhandigen een kort, maar krachtig rapport.

Stuur mij zo'n rapport!