Neem contact op
Over Sea Life

Het grootste aquarium-keten ter wereld, Sea Life, heeft meerdere vestigingen in onder andere Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Er zijn ook vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Oceanië. Sea Life is een onderdeel van de Merlin Entertainments Group.

Probleem

Bij deze attractie was de tracking van de website niet correct ingesteld. Hierdoor werden de bezoekers wel gemeten, maar was het onduidelijk waar de conversies vandaan kwamen. Daarnaast wilde deze attractie in Scheveningen dat de accounts van Ads en Facebook beter zouden presteren.

Strategie

Wij zijn allereerst begonnen met het correct instellen van de tracking in Google Analytics, Ads en Facebook. Hierdoor werd de huidige situatie een stuk inzichtelijker. Na het juist configureren van alle analyse-software zijn wij gaan kijken naar de campagnes. Welke geven veel geld uit, maar leveren niks op? Hierdoor hebben wij ‘schoon schip’ gemaakt, zodat er alleen nog maar op relevente keywords en naar juiste doelgroepen wordt geadverteerd. Tevens wordt er wekelijks gerapporteerd wat de laatste cijfers zijn.

Resultaat

Deze strategie heeft er toe geresulteerd dat de analyses nu een stuk bruikbaarder zijn en alle accounts hierdoor ook gezonder draaien. Iedereen is goed op de hoogte van de huidige situatie en wij kunnen experimenteren, zonder te hoeven vrezen voor een niet-werkende tracking.

Sea Life Scheveningen Logo

 • Bedrijf

  Sea Life

 • Datum

  Sinds februari 2015

 • Type campagne

  Google Ads, Facebook Ads

 • Doel

  Meer conversies tegen lagere kosten

 • Website

  http://www.visitsealife.com

Voor online marketing is tracking van groot belang. Ik regel het voor u!

Lijkt u ook tracking problemen te hebben?

Onze specialisten scannen uw accounts en overhandigen u een duidelijk en kort, maar krachtig advies.

Vraag de scan aan!