Neem contact op
Over Van der Veld Bouw

Van der Veld Bouw is in 2006 opgericht door Arjan van der Veld. In het begin maakte Arjan gebruik van de kleine werkplaats achter zijn eigen huis. Tegenwoordig huisvesten zij drie aangrenzende panden in Hoofddorp.
Bij Van Der Veld Bouw draait alles om ambachtelijkheid, vakkennis en echt nog passie voor het vak. Zij voelen zich persoonlijk betrokken bij de projecten die zij realiseren. Dit maakt hun tot een geschikte partner voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Misschien wel die van u?

Uitdaging

Voor ons lag de uitdaging bij het aantrekken van meer verkeer via Google.nl. Voor onze samenwerking was er nog geen Google Analytics aanwezig en er werd ook nog niet geadverteerd of geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Oplossing

Meteen bij de start van de samenwerking zijn wij begonnen met het implementeren van Google Analytics én het opzetten van Google Ads campagnes. Hierdoor was Van Der Veld Bouw per direct vindbaar in Google. Terwijl onze SEA-specialist de campagnes optimaliseerde, is onze SEO-specialist begonnen met het verbeteren van de site en het vergroten van het linkprofiel. In 2015 zijn er nog wijzigingen aangebracht aan de website om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Resultaat

Door het toevoegen van Analytics is het nu duidelijk af te lezen waar bezoekers vandaan komen en of zij bellen, mailen of het formulier invullen. Naast de tracking zijn ook de posities in zoekmachines van Van Der Veld Bouw erg hoog en komt maar liefst 95% van hun verkeer uit zoekmachines. Door te focussen op de lokale vindbaarheid hebben zij uitstekende posities in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Amsterdam en meer. In 2016 was 70% van het Google verkeer in Noord-Holland, precies hun doelgroep!

Van Der Veld Bouw logo

 • Bedrijf

  Van der Veld Bouw B.V.

 • Datum

  Sinds juli 2013

 • Type campagne

  Google Ads, SEO

 • Doel

  Lokale vindbaarheid
  Meer nieuwe klanten

 • Website

  http://vanderveldbouw.nl/

Wij zorgen ervoor dat ook uw bedrijf goed wordt gevonden!

- Jelle

Wat is uw business case?

Herkent u bepaalde onderdelen uit deze case en bent u op zoek naar een soortgelijke oplossing? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Contact