Neem contact op

Tandartspraktijk Bergschenhoek

Voor een stralend gebit

Tandartspraktijk Bergschenhoek is een praktijk gelegen in, zoals de naam al doet vermoeden, Bergschenhoek. Zij hadden al een website, maar wilde graag dat wij de online marketing verder zouden ontwikkelen.

Bekijk deze case

Autoruit Express

Klant sinds maart 2010

Autoruit Express repareert schade aan autoruiten door heel Nederland. Na het maken van een online afspraak repareren zij autoruitschade op locatie. Wij zorgen er voor dat de doelgroep overal onderweg hun kan vinden.

Bekijk deze case

Van der Veld Bouw

Meer lokale klanten genereren.

Sinds 2013 beheren wij voor Van Der Veld Bouw de SEO en Google Ads campagnes. Door maandelijkse optimalisaties in het SEO profiel en het continu optimaliseren van de Google Ads SEA campagnes krijgen ze er steeds meer klanten bij.

Bekijk deze case

Motorpromo Nederland

Maximaal bereik, laagste kosten!

Motorpromo is dé leverancier van (kinder)quads tot buggy’s en retro scooters tot dirtbikes. Een landelijke speler die online wilde adverteren, zonder daar direct duizenden euro’s aan te spenderen. Hoe hebben wij dit aangepakt?

Bekijk deze case

Ammonite Hotel

Minder afhankelijk worden van OTA's

Ammonite Hotel is geopend in 2018 en heeft direct ambitieuze doelstellingen gekozen: de afhankelijkheid van Online Travel Agencies verlagen door te investeren in eigen channels.

Bekijk deze case

Sand in My Shoes

Made for Ibiza, Wear with Love

Sand in My Shoes verkoopt de meest kleurrijke Bohemian Style kleding. Toen Jessica bij ons aanklopte werd ze niet goed gevonden. Door onze werkzaamheden is haar omzet gestegen met maar liefst 273,65% in het eerste halfjaar.

Bekijk deze case

Sea Life

Ontdek de magische onderwaterwereld!

Sea Life, het grootste aquarium-keten ter wereld met diverse vestigingen in Europa, Verenigde Staten, Azië en Oceanië. Het is een onderdeel van Merlin Entertainments Group. Wij hebben de eer om hun ad-accounts te optimaliseren.

Bekijk deze case

Madame Tussauds

Meer conversies tegen lagere kosten!

Madame Tussauds, wie kent het niet? Denkt u aan Madame Tussauds, dan denkt u aan wassenbeelden! Dit alom bekende merk wilde het resultaat van online adverteren optimaliseren. Wij hebben dit met 1400% verbeterd! Hoe?

Bekijk deze case

Randstad Zonweringen

De speciaalzaak voor zonweringen!

Al meer dan 20 jaar is Randstad Zonweringen de specialist voor binnenzonweringen, buitenzonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in Hoofddorp.

Bekijk deze case

Sterker Dan Ooit

Dé personal trainer uit Leiden.

Onder de naam Sterker Dan Ooit helpt personal trainer Martijn Schoonhoven mensen naar hun ideale doel. Met een focus op persoonlijke aandacht behalen zijn klanten geslaagde resultaten.

Bekijk deze case

Zwemschool de Drijver

Zwemles voor Jong en Oud

Zwemschool de Drijver is actief in vijf verschillende locaties in Noord-Holland. Door de grootte van het bedrijf werd het Google Ads-account wat verwaarloosd en werden conversies niet gemeten. Dus werd onze hulp ingeschakeld.

Bekijk deze case

Ron Hairstudio

Meer afspraken realiseren

Ron Hairstudio is een kapsalon in Amsterdam Zuid waar men terecht kan voor een professionele behandeling en een gezellig praatje. Dan moeten ze uiteraard wel goed gevonden worden. En daar zijn wij mee aan de slag gegaan!

Bekijk deze case

The Amsterdam Dungeon

Fear is a Funny Thing!

The Amsterdam Dungeon is één van de bekendste attracties in de hoofdstad. Hun online marketing inspanningen leverden niet het resultaat wat ze zochten en zij namen contact op voor een RFP.

Bekijk deze case