Neem contact op

Motorpromo Nederland

Maximale dekking tegen de laagste kosten!

Motorpromo is dé leverancier van (kinder)quads tot buggy’s en retro scooters tot dirt bikes. Een landelijke speler die online wilde adverteren, zonder daar direct duizenden euro’s aan te spenderen. Hoe hebben wij dit aangepakt?

Bekijk deze case

The Amsterdam Dungeon

Fear is a Funny Thing!

The Amsterdam Dungeon is één van de bekendste attracties in de hoofdstad. Bezoekers ervaren een reis door de donkere geschiedenis van Amsterdam. De tracking van The Amsterdam Dungeon was niet op orde en hierdoor was het niet mogelijk om goed te meten waar de online omzet vandaan kwam. De verschillende kanalen leken hierdoor verlieslijdend en daar moest verandering in komen.

Bekijk deze case

Van der Veld Bouw

Meer naamsbekendheid en extra klanten genereren.

Van der Veld Bouw is in 2006 opgericht door Arjan van der Veld. In het begin maakte Arjan gebruik van de kleine werkplaats achter zijn eigen huis. Tegenwoordig huisvesten zij drie aangrenzende panden in Hoofddorp.

Bekijk deze case

Ron Hairstudio

Meer afspraken realiseren

Voor Ron Hairstudio is het van belang om goed gevonden te worden op termen als ‘Kapper Amsterdam’ en ‘Kapsalon Amsterdam’. Daarom is bij de start een SEO plan opgesteld voor het verbeteren van de vindbaarheid. Ook wordt er heel specifiek geadverteerd via Google AdWords, zodat Ron met een ‘normaal’ budget, toch het maximale uit de campagne kan halen.

Bekijk deze case

Sea Life

Ontdek de magische onderwaterwereld!

Sea Life, het grootste aquarium-keten ter wereld met diverse vestigingen in onder andere Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Er zijn ook vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Oceanië. Sea Life is een onderdeel van de Merlin Entertainments Group.

Bekijk deze case

Autoruit Express

Klant sinds maart 2010

Autoruit Express vervangt autoruiten door heel Nederland. Een landelijke dekking is daarom van belang! Door middel van onze zoekmachine marketing zijn zij door het gehele land goed te vinden binnen de Google zoekresultaten.

Bekijk deze case

Sterker Dan Ooit

Dé personal trainer uit Leiden.

Onder de naam Sterker Dan Ooit helpt personal trainer Martijn Schoonhoven mensen naar hun ideale doel. Met zijn academische achtergrond én onvermoeibare focus op persoonlijke aandacht behaalt hij samen met zijn klanten geslaagde resultaten.

Bekijk deze case

Randstad Zonweringen

De speciaalzaak voor zonweringen en meer.

Al meer dan 20 jaar is Randstad Zonweringen de specialist voor binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in de Haarlemmermeer. Een begrip als Randstad Zonweringen moet natuurlijk wel goed worden gevonden in de omgeving! Dit is waar Internetiq komt kijken. Website optimaliseren voor conversies, beter vindbaar maken, adverteren op de juiste keywords op de juiste momenten: Randstad Zonweringen kan voor alle vragen omtrent online business bij ons terecht.

Bekijk deze case