Neem contact op

Motorpromo Nederland

Maximale dekking tegen de laagste kosten!

Motorpromo is dé leverancier van (kinder)quads tot buggy’s en retro scooters tot dirt bikes. Een landelijke speler die online wilde adverteren, zonder daar direct duizenden euro’s aan te spenderen. Hoe hebben wij dit aangepakt?

Bekijk deze case

The Amsterdam Dungeon

Fear is a Funny Thing!

The Amsterdam Dungeon is één van de bekendste attracties in de hoofdstad. Bezoekers ervaren een reis door de donkere geschiedenis van Amsterdam. De tracking van The Amsterdam Dungeon was niet op orde en hierdoor was het niet mogelijk om goed te meten waar de online omzet vandaan kwam. De verschillende kanalen leken hierdoor verlieslijdend en daar moest verandering in komen.

Bekijk deze case

Van der Veld Bouw

Meer naamsbekendheid en extra klanten genereren.

Van der Veld Bouw is in 2006 opgericht door Arjan van der Veld. In het begin maakte Arjan gebruik van de kleine werkplaats achter zijn eigen huis. Tegenwoordig huisvesten zij drie aangrenzende panden in Hoofddorp.

Bekijk deze case

Ron Hairstudio

Meer afspraken realiseren

Voor Ron Hairstudio is het van belang om goed gevonden te worden op termen als ‘Kapper Amsterdam’ en ‘Kapsalon Amsterdam’. Daarom is bij de start een SEO plan opgesteld voor het verbeteren van de vindbaarheid. Ook wordt er heel specifiek geadverteerd via Google AdWords, zodat Ron met een ‘normaal’ budget, toch het maximale uit de campagne kan halen.

Bekijk deze case

Sea Life

Ontdek de magische onderwaterwereld!

Sea Life, het grootste aquarium-keten ter wereld met diverse vestigingen in onder andere Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Er zijn ook vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Oceanië. Sea Life is een onderdeel van de Merlin Entertainments Group.

Bekijk deze case

Autoruit Express

Klant sinds maart 2010

Autoruit Express vervangt autoruiten door heel Nederland. Een landelijke dekking is daarom van belang! Door middel van onze zoekmachine marketing zijn zij door het gehele land goed te vinden binnen de Google zoekresultaten.

Bekijk deze case

Sterker Dan Ooit

Dé personal trainer uit Leiden.

Onder de naam Sterker Dan Ooit helpt personal trainer Martijn Schoonhoven mensen naar hun ideale doel. Met zijn academische achtergrond én onvermoeibare focus op persoonlijke aandacht behaalt hij samen met zijn klanten geslaagde resultaten.

Bekijk deze case

Randstad Zonweringen

De speciaalzaak voor zonweringen en meer.

Al meer dan 20 jaar is Randstad Zonweringen de specialist voor binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren in de Haarlemmermeer. Een begrip als Randstad Zonweringen moet natuurlijk wel goed worden gevonden in de omgeving! Dit is waar Internetiq komt kijken. Website optimaliseren voor conversies, beter vindbaar maken, adverteren op de juiste keywords op de juiste momenten: Randstad Zonweringen kan voor alle vragen omtrent online business bij ons terecht.

Bekijk deze case

Sand in My Shoes

Made for Ibiza, Wear with Love

Sand in My Shoes is een online kledingwinkel. Ze focussen zich vooral op hippe Ibiza kleding met een hippie-achtige, kleurrijke stijl. Het is dé website om je perfecte zomeroutfit te vinden voor je vakantie. Naast leuke zomerkleding, hebben ze ook nog een Isla Ibiza wintercollectie. Je kan dus elke periode van het jaar terecht bij Sand in My Shoes.

Bekijk deze case

Tandartspraktijk Bergschenhoek

Voor een stralend gebit

Tandartspraktijk Bergschenhoek is een praktijk gelegen in de buurt van Rotterdam. De medewerkers zijn professionals die nauw samenwerken met een aantal hooggekwalificeerde specialisten. Wat deze tandartspraktijk onderscheidt van anderen, is dat ze de ontwikkeling van de tandheelkunde voortdurend in de gaten houden. Zo volgen alle teamleden een continue systeem van na- en bijscholing. Verder biedt deze tandarts een 24/7 nooddienstregeling voor spoedgevallen.

Bekijk deze case

Ammonite Hotel

Minder afhankelijk worden van OTA's

Geopend in oktober 2018, is Ammonite nog een jong hotel. Zoals bijna alle hotels nog afhankelijk van OTA’s zijn wij direct van de start bezig met het genereren van naamsbekendheid. Na zorgvuldige Google Ads campagnes te laten draaien is er een verplaatsing te zien in de boekingen. Steeds meer gasten boeken nu direct bij hotel dan voorheen via een OTA. Lees hier meer over op de case pagina van Ammonite Hotel.

Bekijk deze case

Zwemschool de Drijver

Zwemles voor Jong en Oud

Zwemschool de Drijver is een zwemschool voor iedereen. Jong en oud kan er terecht om een zwemdiploma te halen. Ook wordt er zwemles gegeven aan kinderen met een beperking. Met veel individuele aandacht onderscheidt Zwemschool de Drijver zich van andere zwemscholen. Met vijf verschillende locaties in Noord-Holland kan je zeggen dat ze een grote partij zijn in de zwemschoolmarkt.

Bekijk deze case

EchtHaar Kliniek

Wij lieten EchtHaar weer stralen!

Ruimte voor verbetering was voor Echthaar zeker aanwezig en dit wilde zo ook erg graag. Ze stonden stil met de brochure aanvraag op de website en dit moest naar een zeer ambitieus getal. Hoe hebben wij dit aangepakt?

Bekijk deze case