Neem contact op
Over Ammonite Hotel

Ammonite Hotel is een jong en nog nieuw hotel. Zij heeft haar deuren geopend in oktober 2018. Gelegen aan de rand van Amsterdam-Zuid. Wat Ammonite speciaal maakt zit al verwerkt in de naam. Het hele hotel is ingericht met fossielen en mineralen van museum kwaliteit. Zo is elke verdieping anders ingericht en in het thema van een bepaalde fossiel of mineraal. Dit is volledig ontworpen door de bekende architect Roberto Meyer. Tevens is Ammonite ook het allereerste hotel die dit thema aanhoudt.

Uitdaging

Voor ons lag de uitdaging om Ammonite minder afhankelijk te maken van Online Travel Agency ’s (OTA’s) zoals Booking.com of Expedia.nl. Als startend hotel ben je daar afhankelijk van en moet je eraan werken om daarvan af te komen. Zo betaal je een fixe fee per gast die je via een OTA krijgt en dat geld verlies eigenlijk.

Oplossing

Wij zijn begonnen met het opzetten van Google Ads campagnes. Hierdoor wordt er naambekendheid vergroot. Verder denken wij actief mee hoe de website kan worden verbeterd en SEO-technisch geoptimaliseerd.

Resultaat

Na een paar maanden waren de resultaten al snel zichtbaar. Er is meer omzet via Google Ads en Google Search wat ervoor zorgt dat er minder geld kwijtraakt aan OTA’s. Tot vandaag is er een stijgende lijn te zien dat er steeds meer directe boekingen plaatsvinden.

 • Bedrijf

  Ammonite Hotel

 • Datum

  Sinds oktober 2018

 • Type campagne

  Google AdWords

 • Doel

  Minder afhankelijk van OTA’s

 • Website

  www.ammonite-hotel.com

Ik sta klaar om u alles over marketing te vertellen en al uw vragen te beantwoorden!

- Marco

Wat wilt u online bereiken?

Adverteert ook al enige tijd in Google of op Facebook, maar het resultaat is nog steeds niet naar wat u wilt?

Vraag de gratis business review aan