Neem contact op
Over EchtHaar Kliniek

EchtHaar Kliniek zorgt er voor dat mensen weer kunnen stralen.  Helaas komt het voor dat mensen op de een of andere manier haarverlies lijden. Of ze hebben andere problemen met het haar.  Waarbij EchtHaar kliniek de oplossing biedt. Ze maken haarreconstructies met echt haar, zodat er niets meer te zien is dat er iets met je haar was. Door de slimme technologie kan je alles met je haar weer doen. Zwemmen, sporten of slapen, is geen enkel probleem.

Ruimte voor verbetering

Ruimte voor verbetering was voor Echthaar zeker aanwezig en dit wilde zo ook erg graag. Ze stonden stil met de brochure aanvraag op de website en dit moest naar een zeer ambitieus getal. Tot heden proberen we dit getal nog steeds te evenaren.

Strategie

Door veel brainstormen en uitvoeren is het ons gelukt, om meer brochure aanvragen te realiseren. Door On Page optimalisatie, zijn er meer organische traffic gerealiseerd. Ook door het gebruik te maken van SEA heeft de brochure aanvraag een grote boost gegeven.

Resultaat

Ze worden zelf doormiddel van organisch zoeken veel meer gevonden. Ook lukt het ons om aan de brochure aanvragen te voldoen.

EchtHaar Kliniek

 • Bedrijf

  EchtHaar Kliniek 

 • Datum

  Sinds 1 september 2018 

 • Type campagne

  Google AdWords, On page optimalisatie, SEO, SEA en linkbuilding 

 • Doel

  Meer conversies realiseren

 • Website

  http://www.echthaar.nl

Uitdagingen zijn om aan te gaan en dit was één van de grootste!

Internetiq Team

Wilt u ook meer conversie hebben op uw website?

Onze specialisten scannen uw account en hier krijg t u een krachtig advies.

Vraag de scan aan!