Neem contact op
Over Zwemschool de Drijver

Zwemschool de Drijver is een zwemschool voor iedereen. Jong en oud kan er terecht om een zwemdiploma te halen. Ook wordt er zwemles gegeven aan kinderen met een beperking. Met veel individuele aandacht onderscheidt Zwemschool de Drijver zich van andere zwemscholen. Met vijf verschillende locaties in Noord-Holland kan je zeggen dat ze een grote partij zijn in de zwemschoolmarkt.

Uitdaging

De uitdaging voor de zwemschool zat hem onder andere in de online vindbaarheid. Er wordt veel geadverteerd op zwemschool. Hierdoor stonden concurrenten met hun advertenties boven Zwemschool de Drijver. Om deze reden besloten ze mee te concurreren op Google Ads waarbij ze ons hebben ingeschakeld.

Strategie

Wij zijn allereerst begonnen met het opzetten van campagnes in Google Ads. Hierbij hebben we nagedacht over keywords die interessant zouden kunnen zijn. Wij houden het Ads account wekelijks in de gaten. Hierdoor hebben wij goed inzicht in wat concurrenten bereid zijn te betalen voor een klik. Op basis van deze gegevens zorgen dat wij zo hoog mogelijk in de advertenties komen voor een zo laag mogelijk budget.

Resultaat

Op basis van de cijfers van Google Ads konden wij de kosten zo laag mogelijk houden. Wel hielden we altijd in ons achterhoofd dat de conversies zo hoog mogelijk moesten blijven. Zo hebben we al na een half jaar kunnen bewerkstelligen dat we hetzelfde aantal conversies als zes maanden geleden hadden, voor de helft van het budget. Uiteraard, hebben wij er hiermee voor gezorgd dat de Zwemschool meer winst behaalde.

Zwemschool de Drijver, Logo

 • Bedrijf

  Zwemschool de Drijver

 • Datum

  Sinds april 2018

 • Type campagne

  Google Ads

 • Doel

  Betere online vindbaarheid

  Mee kunnen concurreren in Google Ads

 • Website

  https://www.zwemschooldedrijver.nl/

Ik geef u advies om uw marketing doelen te bereiken!

- Petrit Dibrani

U wilt ook lokaal beter worden gevonden?

Onze SEO specialisten weten precies wat er moet gebeuren! Vraag daarom om een passend advies.

Vraag meer informatie aan