Neem contact op

De tekstuele inhoud van uw website is een belangrijk onderdeel voor zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook voor uw bezoekers. Zoekmachines bepalen op basis van tekstuele elementen op welke zoekwoorden uw website gevonden wordt. Naast zoekmachines hechten bezoekers van uw website veel waarde aan de leesbaarheid van uw teksten. Een bezoeker wil immers in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk informatie vinden en begrijpen. Met een analyse van content krijgt u een inzichtelijk rapport van ons met advies en mogelijke verbeteringen. Op basis van tekstuele elementen analyseren wij de content van uw website.

Wat kunt u met een Content Analyse?

Met een analyse van de content geeft Internetiq u uitleg en advies over de algemene richtlijnen voor uw webteksten. Hierbij houden wij onder andere rekening met de volgende factoren.

  • Hoe kunt u uw webteksten beter leesbaar maken voor bezoekers?
  • Hoe kunt u de teksten op uw website zoekmachinevriendelijker maken?

Wij geven u de richtlijnen en aanbevelingen en u kunt direct aan de slag om de inhoud van uw webpagina's vriendelijker te maken voor zowel zoekmachines en bezoekers.

Voor wie is het geschikt?

Een content analyse is geschikt voor alle bedrijven die hun product of dienst via een website verkopen of aan de man brengen. Met advies speciaal toegespitst op uw product of dienst zorgt u ervoor dat u betere teksten schrijft en dat zoekmachines en gebruikers deze beter begrijpen.

Wat kost een content analyse?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw teksten en uw website. Voor een website met veel tekst en veel pagina's zijn er vanzelfsprekend meer uren nodig voor een analyse.

Wilt u meer informatie over een content analyse voor uw website? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.