Neem contact op

Google Ads, voorheen Google AdWords, is het advertentie programma van de zoekmachine Google waarbij men op basis van vooraf geselecteerde woorden (zoekwoorden) advertentiecampagnes in Google kan opzetten. Deze advertenties verschijnen vervolgens in de lijst met ‘gesponsorde koppelingen’ in de Google resultatenpagina’s zodra op een van de vooraf opgegeven zoektermen wordt gezocht. Het is dus een vorm van zoekmachine adverteren.

De voordelen van adverteren in Google

Google bereikt 97% van de internetgebruikers met haar diensten. Meer dan 90% van de Nederlandse internetgebruikers gebruiken Google als zoekmachine in de zoektocht naar producten, diensten, nieuws en informatie. Met Google Ads adverteren zorgt u ervoor dat u op het juiste moment zichtbaar bent in de zoekresultaten wanneer er naar uw producten of diensten wordt gezocht. Met relevante advertenties zorgt u ervoor dat potentiële klanten naar uw website worden doorgestuurd. Het grote voordeel hiervan is dat klanten actief op zoek zijn naar uw product.

Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen wij met behulp van een Google Ads campagne het aantal bezoekers, verkopen of leads op uw website vergroten. Uiteraard zorgt Internetiq ervoor dat de resultaten volledig meetbaar zijn, hierdoor is het rendement op uw investering helder.

Waarom uw Google Ads campagnes juist via Internetiq?

Uw campagne zal bij ons uitsluitend worden opgezet en beheerd door een specialist. Wij hebben internet marketing specialisten in dienst die dagelijks campagnes opzetten en beheren. Zowel grote complexe campagnes als kleinere campagnes. Onze specialisten zijn speciaal hiervoor getraind en door Google geaccrediteerd.

Internetiq zorgt ervoor dat uw  campagne een maximaal rendement behaalt tegen minimale kosten. Door slim om te gaan met zoekwoorden, advertentieteksten, biedingen en Quality Scores en daarbij een constante monitoring van uw campagnes maken wij het verschil.

Voor wie is Google Ads adverteren geschikt?

Adverteren met Google Ads is geschikt voor alle bedrijven die meer rendement uit hun website willen halen. Door te adverteren zorgen wij ervoor dat u in een zeer kort tijdsbestek meer relevante bezoekers krijgt en het aantal leads of verkopen vergroot. Internetiq werkt voor klanten in de meest uiteenlopende branches. Van kleine, middelgrote tot grote bedrijven.

Enthousiast geraakt?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze zoekmachine marketing.