Neem contact op

Waarom hoger in Google?

Wanneer u met uw website hoger in Google staat betekent dat automatisch dat u meer relevante bezoekers zult trekken. Deze bezoekers zijn natuurlijk allemaal potentiële klanten voor uw bedrijf.

Er zijn twee manieren om hoog te scoren in Google. De eerste is Google AdWords en de tweede is website optimalisatie. De ideale situatie is om beide varianten te combineren.

Hoog in Google AdWords

Google AdWords zijn de advertenties welke kunnen worden gevonden aan de boven en rechterkant van Google. Met behulp van deze advertenties in Google bereikt u potentiële klanten op het moment dat zij naar uw product of dienst zoeken. Door het juist combineren van zoekwoorden, advertenties en bestemmingspagina’s verkrijgt u hogere posities in Google. Het is absoluut de eerste stap naar online succes. Hoog in Google m.b.v. website optimalisatie

Website optimalisatie is het verbeteren van technische en tekstuele aspecten van uw website. Het doel hiervan is om hogere posities te krijgen op voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden. Staat u namelijk met uw website op een hoge positie in Google dan betekent dat automatische meer bezoekers en dus potentiële klanten.

Waarom uitbesteden?

Om hoger in Google te komen met uw website is zeer specialistische kennis vereist van Google AdWords en Website optimalisatie. Onze deskundigen op dit gebied weten wat werkt en wat niet.

Waarom kiezen voor Internetiq

  • -Wij zijn een 100% Google erkend bedrijf
  • -Totaalpakket met zoekmachine optimalisatie en AdWords tegen een vast tarief
  • -Uw campagne wordt beheerd door deskundigen in website optimalisatie en Google AdWords
  • -Samen met u bepalen wij een strategie die volledig aansluit op uw wensen
  • -Maandelijks een rapportage met de resultaten uit de campagne

Wilt u meer weten over hoe u hoger komt in Google?

Neem dan nu contact met ons op.