Neem contact op

Wat is een SEO Rapport?

Wanneer u hoger in de zoekmachines wilt komen dient u gebruik te maken van SEO technieken. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en heeft te maken met de technische kant van uw website. Dus wanneer u wilt weten of uw website zoekmachine vriendelijk is opgebouwd en goed wordt gevonden is het verstandig om een SEO Rapport op te laten stellen.

Speciaal ontwikkelde software

Internetiq maakt gebruik van speciaal ontwikkelde software om uw website te analyseren. Hierbij toetsen wij uw website op kwaliteit en vindbaarheid in belangrijke zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. De software bestaat uit zoekrobots die een bezoek brengen aan uw website. Elke zoekrobot heeft een opdracht waarop hij de website moet beoordelen. Wanneer de zoekrobot klaar is met de beoordeling komt deze terug naar onze server en daar wordt alle informatie verwerkt.

Voor wie is een SEO Rapport handig?

Het internet is continu in beweging en daarom is het verstandig om eens in de zoveel tijd een SEO rapport te laten uit voeren. Uw concurrenten staan niet stil en daarnaast komen er op het internet nieuwe bij. Verder levert een het waardevolle informatie op over hoe u uw omzet op het internet kunt verhogen.

Het SEO Rapport bestaat uit:

De uitkomst is natuurlijk bij elke website weer anders. Maar bij het samenstellen houden wij met de volgende zaken rekening:

- Websitestructuur
- Indexeerbaarheid
- Meta informatie
- Vormgeving
- Analyse content
- Hosting
- SEO Score
- Linkpopulariteit
- Populariteit website
- Op welke zoekwoorden wordt u gevonden
- Belangrijkste verbeterpunten

Voor vele zijn dit termen waarbij veel vraagtekens naar boven komen. Daarom wordt er per onderwerp in begrijpelijke taal uitgelegd wat deze termen betekenen.

SEO rapport aanvragen

Wanneer u een rapport wilt aanvragen neem dan contact op met ons.