Neem contact op
Adverteren in Google

Wanneer iemand op zoek gaat naar een product of service begint de zoektocht vrijwel altijd in Google. Daarom is het uitermate belangrijk om goed te worden gevonden!

Start direct
Adverteren op Facebook

Adverteren op het meest gebruikte social media netwerk betekent dat uw advertenties een groot bereik hebben. Experimenteer met campagnes en zorg voor meer naamsbekendheid en conversies.

Start een campagne
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Zichtbaar zijn op de juiste plaatsen

Het gebruik van online toepassingen stijgt ieder jaar en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Hierdoor doet een uitstekende kans om te adverteren zich voor. Zowel internationale, beursgenoteerde bedrijven, als MKB’ers vertrouwen ons hun online campagnes toe. Deze jaren aan ervaring hebben ook steeds gezorgd voor nieuwe uitdagingen. Hierdoor profiteert u bij ons van ruime kennis over Google AdWords, Facebook Adverteren, Bing Ads, bannering en meer. U wilt beginnen met adverteren? Wij geven u een gratis en passend advies, afgestemd op data uit uw doelgroep.

U bent al actief in online adverteren?

Veel bedrijven zijn actief met online adverteren. Toch zijn deze resultaten niet altijd geheel naar wens. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor een gratis scan. Geen scan die door computers wordt uitgevoerd, maar echt door onze medewerkers. Zij vinden de kinken in de kabels en halen de digitale goudklompjes boven water. Wist u dat onze ‘scanners’ in het bezit zijn van de juiste certificaten? Hierdoor garanderen wij dat de scans zorgvuldig worden uitgevoerd.

Adverteren in Google

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine, dit geldt voor Nederland maar ook voor de rest van de wereld. Wanneer iemand op zoek gaat naar een product of service begint de zoektocht vrijwel altijd in Google.

Meer info
Adverteren op Facebook

Facebook is een blijvend groeiend sociaal platform. Het aantal actieve gebruikers blijft elke maand sterk groeien, waardoor Facebook nu meer dan 1 miljard gebruikers heeft.

Meer info
Display adverteren

U profiteert met display advertising van online zichtbaarheid op diverse premium websites, die we zorgvuldig voor u selecteren. Zo helpen we onze klanten gezamenlijk maandelijks aan ruim 500.000 nieuwe bezoekers.

Meer info
Mobiel Adverteren

Mobiel adverteren is een van de meest recente innovaties op het gebied van online marketing. U spreekt uw doelgroep zeer persoonlijk aan. Internetiq serveert haar klanten ruim 10.000.000 vertoningen per maand.

Meer info