Neem contact op

Tegenwoordig zoeken veel van uw potentiële klanten uw product of dienst via zoekmachines zoals Google. Maak gebruik van de online marketing diensten van Internetiq om potentiële klanten uw website te laten vinden.

Online Marketing toepassen

Het goed toepassen van internet marketing is gespecialiseerd werk. De beste manier om internet marketing succesvol toe te passen is door gebruik te maken van website optimalisatie en Google Ads.

Online Marketing & Google Ads

Google Ads zijn de advertenties aan de boven en rechterkant van Google. Wanneer een potentiële klant op zoek is naar uw product of dienst in Google zal uw advertentie worden weergeven. Deze advertentie leidt naar uw website waardoor u zeer relevante bezoekers ontvangt. Het is dus een gemiste kans als uw Google advertentie er niet tussen staat.

Website Optimalisatie

Naast Google Ads is het van belang dat uw website organisch goed gevonden wordt in Google. Dit bereikt u door uw website te optimaliseren. Website optimalisatie is het technisch en tekstueel verbeteren van uw website op voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden. Hierdoor wordt uw website beter gevonden en ontvangt u potentiële klanten op uw website.

Waarom Online Marketing uitbesteden

Internet Marketing is een vak waarbij veel specialistische kennis van zowel websitetechniek als marketing komt kijken. Uw internet marketing campagne wordt bij Internetiq uitsluitend door gekwalificeerde experts beheert.

Waarom kiezen voor Internetiq

• Wij zijn een 100% Google erkend bedrijf
• Persoonlijk contact, transparant, kwaliteit en wij denken graag met u mee
• Totaalpakket met zoekmachine optimalisatie en Ads tegen een vast tarief
• Uw campagne wordt beheerd door deskundigen in website optimalisatie en Google Ads
• Samen met u bepalen wij een strategie die volledig aansluit op uw wensen
• Maandelijks een rapportage met de resultaten uit de online marketing campagne

Wilt u meer weten over de online marketing diensten?

Neemt u dan contact met ons op.