Neem contact op
Imago monitoren

Uw online imago monitoren? Internetiq helpt u bij het verkrijgen en behouden van een positieve online reputatie. Met onze real-time updates zijn wij altijd op de hoogte!

Start het monitoren
Reviewmanagement

Men hecht een toenemende waarde aan de mening van anderen. Zeker als deze mening gevalideerd is. Een negatieve recensie zorgt al snel voor een verloren klant.

Verzamel nu reviews
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Verbeter uw online reputatie

Al meer dan 10 jaar begeleidt Internetiq bedrijven en personen in het succesvol managen van hun online reputatie. Online reputatiemanagement (ORM) is de ideale oplossing tegen negatieve berichtgeving op het internet. Wanneer hier geen actie op wordt ondernomen kunnen negatieve berichten voor altijd online blijven staan.

Uit Google Verwijderen

Helaas is het zomaar verwijderen van (negatieve) berichten uit zoekmachines als Google vrijwel onmogelijk, maar ze kunnen worden weggepoetst. Wist u dat meer dan 90% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina?

Hoe verbeteren wij uw online reputatie?

Allereerst wordt u voorgesteld aan uw persoonlijke reputatie adviseur, ook wel uw ORM-er. Het traject begint met een reputatie consult. Hierin wordt de huidige situatie besproken en bekijkt de persoonlijke adviseur de mogelijkheden. Hierna bepaalt de adviseur welke strategie het best aansluit op de situatie. Na uw akkoord starten wij het traject.

Online Monitor

Benieuwd naar wat er over u of uw merk/bedrijf wordt geschreven? Maak gebruik van onze Online Monitor. Wij houden uw zoektermen nauwlettend in de gaten in zoekmachines én op social media!

Meer info
Reviewmanagement

U wilt graag recensies en reviews verzamelen en u wilt dit goed gemonitord hebben? Bij reviewmanagement helpen wij u reviews over uw bedrijf of service te verzamelen en te beheren.

Meer info