Neem contact op
Lokale vindbaarheid

Dagelijks zoeken miljoenen mensen via Google naar cafés, restaurants of bijvoorbeeld fietsenmakers. Wanneer uw bedrijf opvalt in de resultaten kunt u meer bezoekers ontvangen.

Word beter gevonden
Zoekmachine optimalisatie

Uw potentiële klanten gebruiken dagelijks zoekmachines. Zorg er voor dat zij uw website vinden wanneer zij op zoek zijn naar producten/diensten zoals die van u.

Vraag de scan aan
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Word online beter gevonden

Wanneer potentiële klanten op zoek gaan naar een product, informatie of een dienst begint deze zoektocht bijna altijd online. Men zoekt in zoekmachines zoals Google naar een product, dienst of locatie. Hoe beter u gevonden wordt hoe groter de kans is om uiteindelijk een nieuwe klant of bezoeker te treffen.

Wanneer u als doel heeft om bijvoorbeeld meer bezoekers naar uw winkel te krijgen of dat meer mensen een afspraak bij u komen maken is dit een ideale dienst. Internetiq zorgt ervoor dat uw doelgroep u vindt wanneer zij u nodig hebben.

Zoekmachine optimalistie

Goed gevonden worden wanneer men op zoek is naar uw dienst, product of bedrijfsnaam is in de online wereld een grote succesfactor. Zorg ervoor dat u goed gevonden wordt op belangrijke zoekwoorden.

Meer info
Lokale vindbaarheid

Wanneer iedereen zijn diensten online aanbiedt is het van belang dat ook u goed gevonden wordt. Onderscheid uzelf van de rest en optimaliseer uw website en advertenties voor potentiële bezoekers uit de regio.

Meer info
Gratis SEO Scan

De vindbaarheid van uw website hangt af van vele factoren. Onze SEO-Expert start de crawler en begint ook zelf direct met analyseren van uw huidige situatie. Niet alleen cijfers, maar een helder en écht advies!

Meer info