Neem contact op
SEO Scan: +30 Verbetertips

Check de zoekmachine prestaties van uw website en ontvang gepersonaliseerde verbeterpunten in slechts enkele klikken. Geheel vrijblijvend!

Vraag de scan aan
Zoekmachine optimalisatie

Uw potentiële klanten gebruiken dagelijks Google. Wij zorgen ervoor dat uw website wordt gevonden wanneer zij op zoek zijn naar producten/diensten zoals die van u.

Meer informatie
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Word online beter gevonden

Wanneer potentiële klanten op zoek gaan naar een product, informatie of een dienst begint deze zoektocht bijna altijd online. Men zoekt in zoekmachines zoals Google naar een product, dienst of locatie. Hoe beter u gevonden wordt hoe groter de kans is om uiteindelijk een nieuwe klant of bezoeker te treffen.

Wanneer u als doel heeft om bijvoorbeeld meer bezoekers naar uw winkel te krijgen of dat meer mensen een afspraak bij u komen maken is dit een ideale dienst. Internetiq zorgt ervoor dat uw doelgroep u vindt wanneer zij u nodig hebben.

Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden wanneer men op zoek is naar uw dienst, product of bedrijfsnaam is in de online wereld een grote succesfactor. Zorg ervoor dat u goed gevonden wordt op belangrijke zoekwoorden.

Meer info
Lokale vindbaarheid

Wanneer iedereen zijn diensten online aanbiedt is het van belang dat ook u goed gevonden wordt. Onderscheid uzelf van de rest en optimaliseer uw website en advertenties voor potentiële bezoekers uit de regio.

Meer info
Gratis SEO Scan

De vindbaarheid van uw website hangt af van vele factoren. Onze SEO-Expert start de crawler en begint ook zelf direct met analyseren van uw huidige situatie. Niet alleen cijfers, maar een helder en écht advies!

Meer info