Neem contact op

Adverteren in Google

Direct zichtbaar wanneer uw
doelgroep zoekt naar uw oplossing.

Hoe werkt adverteren in Google?

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine, dit geldt voor Nederland maar ook voor de rest van de wereld. Wanneer iemand op zoek gaat naar een product of service begint de zoektocht vrijwel altijd in Google. Des te meer reden om te adverteren in Google!

Adverteren met Google AdWords

Google AdWords advertenties worden weergegeven aan de boven- en onderkant van de Google zoekresultaten. Met behulp van goed doordachte advertentieteksten en de juiste zoektermen sturen wij uw doelgroep dagelijks naar uw website. Bij Internetiq worden campagnes zo ingesteld dat zoekwoorden, advertenties en bestemmingspagina’s altijd goed met elkaar matchen. Dit zorgt voor een hoge relevantie en uiteindelijk leidt dit tot lagere kosten per conversie!

"Onze advertenties zijn gericht op een hoge CTR en conversieratio."

- Marco

Wij adviseren u graag verder!

Ga in gesprek met een van onze gecertificeerde Google specialisten en bekijk de mogelijkheden van Google AdWords voor uw bedrijf.

Vraag een adviesgesprek aan!

Waarom adverteren in Google uitbesteden?

Het is mogelijk om zelfstandig een AdWords campagne op te zetten, maar hier komt vaak meer bij kijken dan men verwacht. Als u het goed wilt doen komt er veel bij kijken en betaalt u wellicht voor campagnes die uiteindelijk niks of weinig opleveren. “Schoenmaker blijf bij je leest”:  u bent specialist in uw vakgebied en wij in het onze. Onze specialisten beginnen met het maken van scans en hier komen aanbevelingen uit voort. Na goedkeuring gaan wij aan de slag met de campagnes en hebben wij nauw contact over de voortgang.

Waarom kiezen voor Internetiq?

Internetiq is gespecialiseerd in het Adverteren in Google. Onze AdWords specialisten zijn 100% Google erkend en beschikken over Google certificaten. Daarnaast kijken wij verder dan alleen adverteren in Google. Wij willen het beste online resultaat voor u en daarom krijgt u bij ons altijd advies op maat. U bepaalt vervolgens wat wij voor u gaan uitvoeren.

Hoe doen wij dit?

1. Identificeren

Allereerst is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te achterhalen. Aan de hand hiervan worden er strategieën bedacht met bepaalde zoekwoorden.

2. Opzetten

Nu kunnen er campagnes worden opgezet en ingesteld. De precieze locaties van de advertenties, leeftijd en interesses van de doelgroep worden hier getarget.

3. Evalueren en bijsturen

Slecht presterende onderdelen worden uitgesloten, goedwerkende onderdelen worden geoptimaliseerd. Verlaging van kosten, verhoging van conversies.

4. Uitbreiden

U wilt natuurlijk maandelijks een groei zien! Daarom wordt er niet alleen geoptimaliseerd, maar testen wij ook nieuwe, creatieve ideeën om het bereik te vergroten.