Neem contact op

Adverteren op Facebook

Verhoog uw conversies door
de juiste doelgroep te bereiken.

Bereik uw doelgroep op Facebook

Facebook adverteren biedt uiteenlopende mogelijkheden. U kunt uw website of fanpage promoten, maar u kunt er ook voor kiezen om nieuwe producten of diensten te introduceren. Wat uw beoogde doelstelling ook is, wij streven ernaar om uit elke uitgegeven euro het maximale rendement te behalen.

Waarom op Facebook adverteren?

Facebook is een blijvend groeiend sociaal platform en het heeft nu meer dan 1 miljard gebruikers. Dat is dus een gigantisch bereik op zowel Facebook, als Instagram! Uw doelgroep wordt met onze expertise en ervaring omgezet in nieuwe bezoekers, leads, sales of likes. Wist u dat het ook mogelijk is om uw website-verlaters of klantenbestand opnieuw te benaderen middels Facebook adverteren? Wij stellen het voor u in!

"Facebook advertenties geoptimaliseerd voor uw doelen? Geen enkel probleem!"

- Petrit

De mogelijkheden bespreken van
adverteren op Facebook?

Onze Facebook specialisten kijken graag met u mee om
samen uw kansen optimaal te benutten.

Vraag een adviesgesprek aan!

Mogelijkheden Facebook adverteren

Advertenties op Facebook zijn altijd voorzien van afbeeldingen of video’s. Daar hoort natuurlijk ook een wervende advertentietekst bij! Daarnaast kunnen wij de advertentiecampagne richten aan een zeer specifieke doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan targeting op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats, opleiding, functie, interesses en nog veel meer. Zo kunnen we deze specifieke doelgroep afbakenen en het maximale resultaat behalen uit uw Facebook budget.

Adverteren op Facebook uitbesteden?

Facebook verandert continu. Het kan daarom lastig zijn om altijd up to date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. U moet de trends in uw eigen branche al nauwgezet volgen. Daarom is het verstandig om Facebook adverteren uit te besteden. Zo bent u altijd verzekerd van de nieuwste vormen van adverteren en van optimaal ingestelde campagnes.

Hoe doen wij dit?

1. Doelen bepalen

Aan de hand van uw wensen worden de doelen bepaald. Wij onderzoeken de doelgroep en bekijken hoe wij deze het best kunnen bereiken.

2. Campagne inrichten

Hier wordt de campagne vormgegeven. Wat is de tone of voice? Wat is de boodschap? Welke banners gaan we gebruiken?

3. Uitvoeren campagne

Start met adverteren! Dit moet zorgvuldig gebeuren. Campagnes en advertenties A/B-testen kan een groot verschil maken.

4. Bijsturen

Succesvolle campagnes bijsturen en minder succesvolle campagnes onderbreken. Hierdoor draaien uw Facebook campagnes uit op succes.