Neem contact op

Display adverteren

Kom in beeld bij de doelgroep
op het juiste moment.

 

Hoe werkt display adverteren?

U profiteert met display adverteren van online zichtbaarheid op diverse premium websites, die wij zorgvuldig voor u selecteren. Zo helpen wij onze klanten gezamenlijk maandelijks aan ruim 500.000 nieuwe vertoningen. Zoals u begrijpt is elke juist geselecteerde vertoning een potentiële bezoeker én klant.

Het begint met een effectief design

Display adverteren kan niet bestaan zonder effectief banner design. Een goed doordachte banner, welke speciaal is afgestemd op uw doelgroep, werkt conversieverhogend en zal dus meer bezoekers aantrekken. Wij komen graag samen tot een uniek banner ontwerp om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw doelgroep.

"Display campagnes gericht op conversies of branding? Bij Internetiq ben je aan het juiste adres."

- Jeffrey

Wij adviseren u graag verder!

Display adverteren is geschikt voor bedrijven welke een doelgroep met een grote omvang willen bereiken. Uiteraard kijken wij graag samen met u naar dit soort vragen om zo uw beste strategie te ontwikkelen!

Start een gesprek!

Display adverteren via de juiste media kanalen

Nadat de doelgroep is bepaald maakt Internetiq een selectie van media kanalen en websites waarop uw banners worden geserveerd. Door onze jarenlange ervaring met display adverteren en ons bedrijfsnetwerk weten wij als geen ander op welke websites uw doelgroep zich bevindt. Bovendien kunnen wij razendsnel voor u schakelen, waardoor u profiteert van een zeer effectieve en efficiënte werkwijze.

Continu optimaliseren!

Internetiq houdt van meetbare en converterende resultaten. Aan de hand van professionele testen meten wij de effectiviteit van uw campagne, stoten wij haperende delen af en optimaliseren wij de succesvolle elementen. U ontvangt bovendien altijd een duidelijke rapportage. Hierin ontvangt u data over de CPM, de CPC, de CPA en het bezoekersgedrag op uw website.

Hoe doen wij dit?

1. Goede basis leggen

Gezamelijk bepalen wij de doelstellingen en doelgroep. Hierna wordt vastgesteld wat de maximale kosten per conversie is.

2. Banner creatie

Wij ontwerpen graag effectieve banners voor u aansluitend op uw wensen. Wij kunnen ook natuurlijk advies geven tijdens de creatiefase.

3. Sturen op conversies

Display adverteren wordt bij ons doorlopend bijgestuurd op conversie, waardoor u altijd precies weet welke doelen er bereikt zijn.

4. Wekelijkse rapportage

U ontvangt van ons wekelijks een rapportage. Deze dient als basis ter dooroptimalisatie voor de verdere strategie.