Neem contact op

Google verwijderverzoek

Laat een juridisch verwijderverzoek indienen voor een eenmalig vast bedrag!

 

Google verwijderverzoek

Een lange geschiedenis met succesvolle verwijderverzoeken heeft er voor gezorgd dat wij een grote expertise hebben opgebouwd. Hierdoor wordt de kans groter om een sterke case op te bouwen voor u. Uw verzoek zal binnen één werkdag worden verzonden en binnen een aantal dagen kunt u al een reactie verwachten vanuit Google. Door uw verwijderverzoek door ons te laten indienen profiteert u van een snellere procedure en een hogere slagingskans.

Wanneer komt uw case in aanmerking?

Vanzelfsprekend kan een zoekresultaat niet zomaar worden verwijderd uit de zoekresultaten. Een bericht moet niet langer relevant, irrelevant, ontoereikend of buitensporig zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor deze verwerkt zijn. Als het bericht aan één van deze eisen voldoet, dan kan Internetiq overgaan tot een Google verwijderverzoek. Daarnaast weegt Google bij ieder verwijderverzoek de privacyrechten van het individu af tegen het publieke belang om toegang te hebben tot de informatie en de rechten van anderen om deze informatie te distribueren.

Deze methode vormt een onderdeel in het Online Reputatiemanagement traject.

 

"Door een verwijderverzoek in te dienen kan uw probleem binnen een week zijn opgelost!"

- Jeffrey

Een expert raadplegen?

We begrijpen dat het voor u soms prettiger is om met een ervaren ORM-expert te praten om uw verhaal uit te leggen. Wij zitten voor u klaar!

Vraag een gesprek aan!

Online Reputatiemanagement

Wanneer een Google verwijderverzoek niet gehonoreerd is, of wanneer u hier niet voor in aanmerking komt dan is de enige oplossing het starten van een Online Reputatiemanagement traject. Deze dienst richt zich op het monitoren en verbeteren van uw online reputatie. Dit wordt gerealiseerd door het wegdrukken van de negatieve zoekresultaten naar de tweede pagina.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een Google verwijderverzoek? Neem dan vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 020-785 29 08 of het contactformulier.

 

Hoe doen wij dit?

1. Telefonisch consult

Wij nemen eerst contact met u op door middel van een gratis consult. Advies omtrent uw case wordt hier gedeeld.

2. Kans van slagen bepalen

Onze ORM-expert zal de case beoordelen op kans van slagen.

3. Indienen van het verzoek

Heeft uw case kans van slagen, dan zal deze zo spoedig mogelijk worden ingediend.

4. Contact met u

Wanneer wij terugkoppeling hebben ontvangen vanuit Google krijgt u dit zo spoedig mogelijk te horen.