Neem contact op

Gratis SEA Check

Ontvang een helder advies met meer dan
30 verbeterpunten voor uw account!

De SEA Check ontvangen?

Vul het formulier in en onze SEA-Experts gaan er mee aan de slag.
Heeft u al een advertentie account? Vul dan uw ID in. Dit kan zowel Google, als Bing zijn.

  "Geld besparen in AdWords? Check de keywords en kwaliteitsscore!"

  - Jelle

  Behaal een beter rendement!

  Laat mij u informeren over de kansen en mogelijkheden van zoekmachine adverteren.

  Start een gesprek!

  Waarom zou u de SEA Check aanvragen?

  Omdat u verbeterpunten zoekt voor uw Google AdWords of Bing Ads account natuurlijk! Maar al die cijfers en technische jargon, wat moet u nu doen om een gewenst rendement te behalen in Google AdWords of Bing Ads? Daar dient onze check voor: onze tool toont ons de belangrijkste cijfers en wij analyseren uw account. Dit wordt samengevoegd tot één helder rapport die u per mail ontvangt.

  Wat kost het u?

  De SEA check voeren wij gratis voor u uit. Tijdens de SEA Check vragen wij u na waarom u de check heeft aangevraagd. Misschien wil u meer conversies of wellicht heeft u het gevoel dat u teveel geld uitgeeft.  Zodra de check is afgerond ontvangt u ons adviesrapport per e-mail. Hierna zullen wij nog een keer bellen om het rapport verder uit te leggen en om u ons advies te geven.

  Hoe doen wij dit?

  1. Uitnodiging versturen

  Na het ontvangen van uw aanvraag zal onze reviewer een uitnodiging sturen om uw AdWords Account te koppelen aan onze business-manager.

  2. Aanvraag bespreken

  Na de koppeling bellen wij u op om uw aanvraag te bespreken. Op deze manier kunnen wij het rapport beter afstemmen op uw doelstellingen.

  3. Analyseren

  Wij kunnen nu in uw account en weten wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze wensen gaan wij bepalen waar verbeterpunten in account zitten.

  4. Rapport verzenden

  Na de analyse ontvangt u ons rapport per e-mail. Wij nemen hierna contact met u op om het resultaat door te bespreken, wel zo duidelijk!