Neem contact op

Gratis SEO Scan

Start de scan en ontvang verbeterpunten in uw mailbox!

 

Beter vindbaar in Google!

Ontvang een heldere analyse met verbeterpunten voor uw website. Start direct met het verbeteren van uw zoekmachine posities!
Vaak ontvangt u bij SEO Scans alleen een overzicht van statistieken, maar wij geven u veel liever ook een helder advies met logische tips en verbeterpunten.

Ontvang de SEO Scan nog binnen 1 werkdag!

U ontvangt o.a. inzicht in:

  • +30 Verbeterpunten voor uw website
  • Telefonische uitleg
  • Belangrijke zoektermen
  • Concurrentieanalyse

"Wist u dat 90% van de Google gebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina?"

Een expert spreken?

Laat mij u informeren over de kansen en mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie

Start een gesprek!

Waarom zou u de gratis SEO Scan aanvragen?

Er zijn natuurlijk talloze redenen op te noemen waarom u de SEO Scan aan zou vragen. In de basis gaat het er om dat u verbeterpunten vindt voor uw website of linkprofiel. Maar al die cijfers en technische jargon, wat heeft u daar nu precies aan? Daar dient onze scan voor: onze tool zoekt naar technische verbeteringen en wij maken dit, samen met een ‘menselijke analyse’ van de website, een begrijpelijk en helder advies. Inclusief uitleg!

Wat kost het?

Helemaal niets! De scan voeren wij gratis voor u uit.
Tijdens de scan zal een van onze collega’s contact met u opnemen om na te vragen waarom u de scan heeft aangevraagd. Zodra de SEO Scan is afgerond ontvangt u deze op het door u ingevulde e-mailadres. Hierna zullen wij nog een keer bellen om het rapport verder uit te leggen en om u ons advies te geven.

Hoe doen wij dit?

1. Start Your Engines

Na het ontvangen van uw aanvraag starten wij eerst de automatisch scan. De robots hoesten cijfers op en onze expert gaat ook uw website analyseren.

2. Analyseren van de data

De robot is klaar en onze SEO-Expert heeft zijn aanbevelingen opgeschreven. Nu analyseren wij deze gegevens en verwerken dit in overzichtelijk rapport.

3. Contact opnemen

Wij sturen u sowieso het rapport op, maar helemaal geen contact is ook zo onpersoonlijk! Daarom belt Marco u nog op, om het rapport uit te leggen.

4. Rapport versturen

Nu wij echt alle gegevens hebben ontvangen maken wij het rapport compleet en versturen wij deze naar het door u opgegeven e-mailadres.