Neem contact op

Imago monitoren

Analyseer en beheer uw online imago.

Wat is imago monitoren?

Onder het monitoren van een imago verstaan wij het in kaart brengen, analyseren en beheren van een online imago. Als persoon of als bedrijf (lokaal, landelijk, internationaal) heeft het vele voordelen om uw online imago te monitoren.

Hoe monitort Internetiq imago’s?

Door met verschillende analysetools het internet af te zoeken brengen wij beoordelingen, recensies en opmerkingen in kaart. De gevonden berichten zullen als stuk voor stuk worden bekeken om de schadelijkheid te bepalen. Een reactie op een website die niet geïndexeerd wordt in zoekmachines is relatief minder schadelijk dan een artikel van een krant op de eerste pagina in de zoekresultaten. Afhankelijk van de situatie zullen wij met een passend advies komen.

Een positief online imago zorgt voor meer online sales.

- Petrit

Benieuwd naar uw online imago?

Wij voeren graag een uitgebreide analyse voor u uit zodat u weet hoe anderen u of uw bedrijf bekijken.

Vraag een gesprek aan!

Bekijk de meningen over uzelf, een bedrijf of product

Als internationaal bedrijf of zelfs als persoon heeft het vele voordelen om uw online imago te monitoren. Toekomstige werkgevers googlen een sollicitant voor een gesprek. Ook mogelijke nieuwe klanten zoeken vaak naar de naam van een product of bedrijf voordat zij hier mee in zee gaan. Een goed online imago is dus belangrijk.

Waarom kiezen voor Internetiq?

De aanpak van Internetiq staat garant voor resultaten. De zelf ontwikkelde strategie in combinatie met hoogstaande software hebben tot op heden gezorgd voor een breed scala aan geslaagde cases.

Hoe doen wij dit?

1. Analyseren

Alle bestaande opmerkingen, beoordelingen en recensies worden in kaart gebracht en gerapporteerd in een duidelijk overzicht.

2. Tools instellen

Nu de huidige situatie bekend is gaan wij er voor zorgen dat we precies weten wat, wanneer wordt gepubliceerd op het internet.

3. Monitoren

Door middel van onze tools weten wij precies wanneer er iets over u wordt gepubliceerd en dit houden wij dan ook nauwlettend in de gaten.

4. Rapporteren

Wij kunnen maandelijks de nieuwste ontwikkelingen rapporteren. Het is ook mogelijk om u alleen op hoogte te brengen bij negatieve resultaten.