Neem contact op

Landelijke Opschoonweek

Opruimen gaat niet vanzelf,
laat ons u helpen

 

 

Wij helpen mee met de Landelijke opschoondag 2019.

Tijdens de Landelijke Opschoondag (23 maart) gaan vrijwilligers door heel het land op straat afval opruimen. Nu zijn wij een online marketing bureau en komen wij niet heel vaak buiten.
Om daarom toch een steentje bij te kunnen dragen hebben wij een nieuwe actie voor u bedacht: De Landelijke Online Opschoonweek. U kunt zich de gehele week bij ons aanmelden en samen met u analyseren wij hoe uw online marketing activiteiten kunnen worden opgeruimd, om zo beter te presteren!

Waar kunt u uit kiezen?

  • Linkprofile Analyse
  • SEO Errors Analyse
  • Google Ads Keywords Clean-Up
  • Homepage Redesign

 

Deze actie geldig van 23 maart 2019 t/m 30 april 2019

"Slechte links verwijderen uit uw linkprofiel kan uw website in Google positiever laten ranken."

- Marco

Een expert spreken?

Laat mij u informeren over de kansen en mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie!

Start een gesprek!

Acties Landelijke Opschoonweek

Linkprofile Analyse

Door het verwijderen van slechte links in uw linkprofiel kan uw website beter gevonden worden in zoekmachines als Google en Bing.

SEO Errors Analyse

Met de scan kunnen wij fouten opsporen die ervoor kunnen zorgen dat uw website lager scoort dan nodig is.

Homepage Refresh

Een frisse homepage kan er voor zorgen dat mensen langer op uw website blijven en dat conversies sneller kunnen plaatsvinden.

Google Ads Keywords Clean-Up

Door het analyseren van de huidige keywords krijgt u inzicht in welke keywords slecht presteren en waar u geld kunt besparen.

Hoe doen wij dit?

Linkprofile Analyse

Met software controleren wij uw linkprofiel en geven een advies in welke links uw resultaten negatief beïnvloeden. Hierbij voegen wij ook 4 nieuwe links toe voor een extra boost.

SEO Errors Analyse

Wij analyseren uw website op de meeste gemaakte SEO fouten, zodat dit kan worden verbeterd.. Het rapport spreken wij telefonisch met u door.

Homepage Refresh

Uw homepage nemen wij onder de loep en maken een nieuw fris design. Het is vervolgens aan u om te bepalen of u hier een uitgebreider webdesign van wil ontvangen.

Google Ads Clean-Up

Onze Ads-specialist analyseert uw Google Ads account en adviseert over slecht-presterende keywords in uw campagnes. Hierdoor kunt u geld besparen.