Neem contact op

Link management

Hoger scoren in Google met kwalitatieve links.
Wij maken uw linkprofiel schoon en sterker!

 

Wat is Link management?

Link management is het bijhouden, verwijderen, analyseren en creëren van nieuwe links naar uw bedrijf. Complete controle over welke connecties uw bedrijf naar de buitenwereld heeft en terug is een belangrijk onderdeel in succesvol online ondernemen.

 

Uw voordelen

  • Inzicht over welke websites naar uw website linken
  • Verbetering in slechte keywords
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Duidelijk overzicht over uw huidige posities

"Analyseren en gezond maken van uw linkprofiel is geen probleem voor ons"

Wij helpen u hoger in Google!

Laat mij u informeren over de kansen en mogelijkheden van link management.

Start een gesprek!

Waarom is linkbuilden belangrijk?

Binnen het proces van zoekmachine optimalisatie is linkbuilden een belangrijk onderdeel. Een zoekmachine zoals Google hecht namelijk veel waarde aan de links die binnenkomen op uw website. De links die vanaf andere sites komen worden gezien als ‘stemmen’ voor een website. Samengevat, hoe meer relevante en sterke stemmen, hoe beter de website wordt gerankt door de zoekmachine. Want waarom zouden andere sites deze moeite doen?

De zoekwoorden waarop de website gevonden kan worden gevonden stijgen door linkbuilden. Dit gebeurt wanneer de landingpage relevante content bevat en de technische kant in orde is.

 

Waarom Link management met Internetiq?

Met onze tools brengen wij de huidige links in beeld en controleren deze op kwaliteit. Na deze analyse halen wij de slechte links weg en zodoende zorgen wij voor een natuurlijke groei van nieuwe hoge kwaliteit links. Dit wordt bepaald door de relevantie en de autoriteit van de website die linkt naar de andere website. Gebeurt dit niet op een natuurlijk manier, dan is het mogelijk dat een zoekmachine straffen uitdeelt en in het ergste geval tot verwijdering in de zoekresultaten.

U krijgt van ons wekelijks of maandelijks een rapport opgestuurd met de ontwikkelingen van de gekozen keywords en de positie van de landingpages in de zoekmachine. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de Contact pagina of vul het formulier in op deze pagina.