Neem contact op

Lokale vindbaarheid

Beter gevonden worden door
de doelgroep

 

Word gevonden in uw directe omgeving

Gebruikers doen dagelijks duizenden zoekopdrachten naar bedrijven of locaties. Het grootste gedeelte van de consumenten is op zoek naar een oplossing in hun omgeving. Bijvoorbeeld via Google Maps zoeken zij naar een restaurant, kapper of een kledingwinkel. De meest relevante locatie die naar voren komt in de zoekresultaten heeft de meeste kans op een bezoek van de gebruiker. Zorg ervoor dat uw locatie goed gevonden wordt om zoveel mogelijk nieuwe potentiële klanten aan te trekken.

Door een product, dienst of bedrijf precies af te stellen op het zoekgedrag van de doelgroep wordt het maximale uit de online omgeving gehaald.

"Ook uw lokale vindbaarheid verbeteren? Kom langs voor een kop koffie en ik vertel u er alles over."

- Jelle

Ook lokaal beter gevonden worden?

Onze experts bepalen graag met u de strategie.

Start een gesprek!

Hoe wordt mijn vindbaarheid verbeterd?

Internetiq zorgt er op verschillende manieren voor dat uw locatie, dienst of service beter gevonden wordt. Bijvoorbeeld door het op te laten nemen in bepaalde bestanden. Ook kunnen wij uw website zo aanpassen dat u vaker op lokale zoekopdrachten van gebruikers vertoond zult worden in de zoekmachines.

Waarom kiezen voor Internetiq?

Internetiq helpt klanten met het verbeteren van hun lokale vindbaarheid. Door gebruik te maken van bewezen effectieve methodes in combinatie met geavanceerde SEO-tools gaan wij voor het maximale resultaat voor uw website.

Hoe doen wij dit?

1. Analyseren

Het traject begint met een consult met uw persoonlijk adviseur. Hierin bekijkt u gezamenlijk de situatie.

2. Opzetten

Na de analyse wordt de beste strategie uitgestippeld. Voor iedere locatie en branche is deze weer anders, dus wij maken dit compleet op maat.

3. Uitvoeren

Het uitvoeren van de strategie om de lokale vindbaarheid te verbeteren kent verschillende fases.

4. Onderhouden

Nadat de lokale vindbaarheid is verbeterd is het belangrijk om te blijven controleren op verbeterpunten.