Neem contact op

Mobiel adverteren

Bewezen effectief voor websites,
applicaties en meer.

Bewezen effectief mobiel adverteren

Mobiel adverteren is een van de meest doeltreffende opties binnen online marketing. U spreekt uw doelgroep zeer persoonlijk aan. Sterker nog, u bereikt potentiële klanten in hun broekzak of hand. Internetiq serveert haar klanten ruim 10.000.000 vertoningen per maand.

"Wij ontwerpen advertenties die geschikt zijn voor alle mobiele toestellen."

- Jelle

Starten met mobiel adverteren?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Start een gesprek!

Het gewenste effect!

Met mobiel adverteren kunt u uw website promoten om meer bezoekers of conversies te realiseren. Ook is het mogelijk om het aantal downloads van uw app aanzienlijk te verhogen. Het smartphone scherm is een stuk kleiner dan die van een computer of laptop. Daarom optimaliseren en testen wij onze adcopy voor het kleinere scherm.

Mobile bannersets

Uiteraard kunt u zelf banners aanleveren, maar bij ons kunt u ook profiteren van geoptimaliseerde, responsive banners. Deze werken perfect op ieder apparaat en schalen automatisch mee met de grootte van het beeldscherm. In overleg met u wordt het ontwerp van de bannerset gecreëerd en na uw goedkeuring wordt dit uitgewerkt tot een compleet pakket.

 

Hoe doen wij dit?

1. Mobiele doelgroep bepalen

Internetiq bepaalt graag samen met u de doelstellingen en de doelgroep met betrekking tot mobiel adverteren.

2. Mobiele banner inventarisatie

Een kleiner scherm vraagt om kleinere banners. Onze designers zorgen er voor dat uw banners op elk scherm er perfect uitzien.

3. Sturen op mobiele conversies

Wij meten uw campagne doorlopend, waardoor de resultaten van onze conversie optimalisatie ook daadwerkelijk aantoonbaar zijn.

4. Periodieke rapportage

U wordt door ons wekelijks of maandelijks op de hoogte gebracht van het succes van uw campagnes. Zo optimaliseren verder om het resultaat te blijven maximaliseren.