Neem contact op

Mobiel adverteren

Bewezen effectief voor websites,
applicaties en meer.

Bewezen effectief mobiel adverteren

Mobiel adverteren is een van de meest doeltreffende opties binnen online marketing. U spreekt uw doelgroep zeer persoonlijk aan. Sterker nog, u bereikt potentiële klanten in hun broekzak of hand. Internetiq serveert haar klanten ruim 10.000.000 vertoningen per maand.

Wat is het effect van mobiel adverteren?

Met mobiel adverteren kunt u een mobiele website promoten of u kunt het aantal downloads van een mobiele applicatie aanzienlijk verhogen. Bovendien bereikt u uw doelgroep op een zeer directe manier, waardoor de effectiviteit van campagnes toeneemt.

U profiteert bij Internetiq van geoptimaliseerd mobiele banner design in combinatie met gerichte targeting. Door diverse ontwerpen te testen op de doelgroep heeft u unieke banners welke garant staan voor maximale conversieratio’s.

"Ik ontwerp advertenties die geschikt zijn voor alle mobiele toestellen."

- Jelle

Meer informatie ontvangen over mobiel adverteren?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van mobiel adverteren.

Vraag een adviesgesprek aan!

Media inkopen

Internetiq werkt nauw samen met Mobleap Mobile Advertising. Wij hebben diverse mobiele websites en apps aangesloten op de mobiele adserver van Mobleap. Aangezien er bij Mobleap zeer specifiek kan worden getarget op bijvoorbeeld demografische factoren en het besturingssysteem van de mobiele telefoon, is uw doelgroep binnen handbereik. Zo selecteren we samen de juiste mobiele websites en kunnen we bovendien snel schakelen tussen de diverse media.

Sturen op downloads, naamsbekendheid en bezoekers

Mobiel adverteren is bij Internetiq gericht op conversies, naamsbekendheid en bezoekers. We houden uw campagne scherp in de gaten en testen de verschillende banners, apps en websites graag voor u.

Is mobiel adverteren ook voor u geschikt?

Indien u een mobiele website of app heeft die u wilt promoten, is mobiel adverteren de meest geschikte promotie voor u.

Hoe doen wij dit?

1. Mobiele doelgroep bepalen

Internetiq bepaalt graag samen met u de doelstellingen en de doelgroep met betrekking tot mobiel adverteren.

2. Mobiele banner inventarisatie

Een kleiner scherm vraagt om kleinere banners. Onze designers zorgen er voor dat uw banners op elk scherm er perfect uitzien.

3. Sturen op mobiele conversies

Wij meten uw campagne doorlopend met onze eigen software, waardoor de resultaten van onze conversie optimalisatie ook daadwerkelijk aantoonbaar zijn.

4. Wekelijkse rapportage

U wordt door ons wekelijks op de hoogte gebracht van het succes van uw strategie op het gebied van mobiel adverteren. Zo optimaliseren we samen de succesvolle onderdelen en sturen we eventueel bij wanneer dat nodig is.