Neem contact op

Online Reputatiemonitor

Ontvang meldingen over berichtgevingen,
direct na publicatie!

 

Online Reputatiemonitor

Voor bedrijven die willen weten hoe er online over ze gesproken wordt biedt Internetiq de oplossing. De Online Reputatiemonitor is ontwikkeld om alles wat er op het internet wordt geschreven over uw bedrijf nauwlettend in de gaten te houden. Dit wordt gerealiseerd met behulp van speciale monitoring software.

Waarom online monitoring?

Voor mensen en bedrijven is het essentieel om inzichtelijk te hebben op welke punten zij kunnen verbeteren, hierdoor wordt het makkelijker om te groeien. De afgelopen jaren is het door grote online ontwikkelingen mogelijk geworden om dit steeds beter te meten dan voorheen. Door deze ontwikkelingen is het voor consumenten ook steeds gemakkelijker geworden om hun mening met de rest van de wereld te delen via alle denkbare kanalen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd negatief te zijn, maar ook bij positieve berichten is het handig om te weten wat consumenten zeggen over uw bedrijf.

De Monitor is een onderdeel van het Online Reputatiemanagement traject.

"Weet u dat meer dan 90% van de bezoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google?"

- David

Een expert raadplegen?

We begrijpen dat het voor u soms prettiger is om met een ervaren ORM-expert te praten om uw verhaal uit te leggen. Wij zitten voor u klaar!

Vraag een gesprek aan!

Online monitoring voor bedrijven

Ook voor bedrijven is het essentieel om na te denken over online monitoring. Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld begint aan een nieuwe marketing campagne, dan wil je als bedrijf natuurlijk weten of deze campagne wel of juist niet aanslaat. Of wanneer u een nieuw product introduceert op de markt en er komen vervolgens veel klachten over binnen. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de online monitoring dienst dan is het mogelijk om deze klachten direct waar te nemen, zodat u de mogelijkheid heeft deze te behandelen. Hierdoor kunt u een hogere waardering van klanten verwachten en wordt de kans op een herhaal aankoop een stuk groter.

Bent u benieuwd wat de dienst online monitoring allemaal voor u kan betekenen, of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Hoe doen wij dit?

1. Contact met u

Wij nemen contact met u op door middel van een gratis consult. Dit doen wij om een situatieschets te maken.

2. Het traject starten

Na het consult zullen wij met onze speciale software het traject starten.

3. Maandelijkse rapportage

Wanneer het traject is gestart zullen wij u maandelijks op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.