Neem contact op

Online Reputatieanalyse

Breng uw online reputatie in kaart en
los het nu op!

Vraag de reputatieanalyse nu aan

Onze ORM-ers staan klaar om uw online reputatie in kaart te brengen!

"Weet u dat meer dan 90% van de bezoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google?"

- Jelle

Een expert raadplegen?

Wij van Internetiq begrijpen dat het voor u soms makkelijker is om met een ervaren ORM-expert te praten om uw verhaal uit te leggen. Wij zitten voor u klaar!

Vraag een adviesgesprek aan!

Waar dient de Online Reputatieanalyse voor?

Er wordt negatief over u geschreven en daar wilt u wat aan laten doen. Begrijpelijk, maar hoe succesvol kan uw case nu eigenlijk worden? De analyse moet zowel u, als ons, inzicht geven in de reputatieschade die u online heeft opgelopen. Wij gebruiken deze data om een rapport op te stellen. Aan de hand van dit rapport wordt uw case beoordeeld en wordt een eventuele strategie bepaald.

Analyse is afgerond, en nu?

Na het ontvangen van de analyse bespreken wij met u wat volgens ons de beste strategie is om de case tot een succes te brengen. Dit is geheel vrijblijvend, maar wij zouden u als vanzelfsprekend graag verder helpen!

Hoe doen wij dit?

1. Overzicht zoekresultaten

Wij gebruiken speciale software om een overzicht van zoekresultaten te creëren die zo onpersoonlijk mogelijk wordt gemaakt.

2. Moeilijkheidsgraad bepalen

Nu gaan wij bepalen hoe sterk alle gevonden links zijn. Aan de hand daarvan wordt de moeilijkheidsgraad van uw case bepaald.

3. Contact met u

Wij weten nu hoe sterk uw case is en wij nemen nu contact met u op. Wellicht heeft u al eens actie ondernomen of kunt u meer achtergrondinfo geven?

4. Rapport verzenden

Het rapport wordt afgerond en deze wordt digitaal naar u verzonden. Hier neemt onze adviseur nog contact met u op om de resultaten te bespreken.