Neem contact op

Online reputatiemanagement

Verbeter uw online imago met
ons reputatie-traject op maat.

Online Reputatieanalyse

Heeft u last van online reputatieschade? Laat uw situatie analyseren door de ORM experts van Internetiq. Het laten uitvoeren van de scan is geheel vrijblijvend.

Vraag analyse aan
Reviewmanagement

Men hecht een toenemende waarde aan de mening van anderen. Zeker als deze mening gevalideerd is. Een negatieve recensie zorgt al snel voor een verloren klant.

Verzamel nu reviews
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Verbeter uw online reputatie

Al meer dan 10 jaar begeleidt Internetiq bedrijven en personen in het succesvol managen van hun online reputatie. Online reputatiemanagement (ORM) is de ideale oplossing tegen negatieve berichtgeving op het internet. Wanneer hier geen actie op wordt ondernomen kunnen negatieve berichten voor altijd online blijven staan.

Uit Google Verwijderen

Helaas is het zomaar verwijderen van (negatieve) berichten uit zoekmachines als Google vrijwel onmogelijk, maar ze kunnen worden weggepoetst. Wist u dat meer dan 90% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina?

Hoe verbeteren wij uw online reputatie?

Allereerst wordt u voorgesteld aan uw persoonlijke reputatie adviseur, ook wel uw ORM-er. Het traject begint met een reputatie consult. Hierin wordt de huidige situatie besproken en bekijkt de persoonlijke adviseur de mogelijkheden. Hierna bepaalt de adviseur welke strategie het best aansluit op de situatie. Na uw akkoord starten wij het traject.

"Ik zorg er voor dat uw online reputatie weer schoon wordt!" - Jelle

Benieuwd naar wat online reputatiemanagement kan doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar 020 78 52 908.

Vraag een adviesgesprek aan!

Waarom online reputatiemanagement?

Online reputatiemanagement is belangrijk voor het creëren en behouden van een goede online reputatie. Online reputatiemanagement levert een schoon imago op. Waarom is online reputatiemanagement van belang?

  • – 88% van de werkgevers zoekt via Google naar informatie over sollicitanten
  • – 74% kiest voor een bedrijf waarover goede ervaringen te vinden zijn
  • – 90% van de mensen kijkt niet verder dan de eerste pagina

Vergeet ook social media niet! Door goede monitoring weet u wat er speelt in uw branche en wat er over u wordt gezegd. Zo kunt u snel en adequaat handelen.

Internetiq voert uitsluitend online reputatiemanagement werkzaamheden uit welke ethisch verantwoord worden geacht. Opdrachtgevers welke handelen in strijd met de Nederlandse wetgeving (fraude, misbruik, bedrog, etc.) zullen wij nimmer toelaten tot ons online reputatiemanagement programma.

 

Hoe doen wij dit?

1. Analyseren

Het traject begint met een reputatie consult met uw persoonlijk adviseur. Hierin bekijkt u gezamenlijk de situatie.

2. Strategie bepalen

Aan de hand van de situatie bepaalt uw ORM specialist de ideale strategie. Online reputatiemanagement is altijd maatwerk.

3. Uitvoeren

Bij ORM is geen traject hetzelfde. Hierdoor vraagt iedere strategie om een secure uitvoering.

4. Monitoren

Te allen tijde worden de prestaties gemonitord om bij te sturen waar nodig.