Neem contact op

Ontgooglen

Negatieve berichten weghalen uit Google,
al vanaf €99 per maand!

 

Negatieve berichten online?

Ondervind u hinder van negatieve berichten die op het internet staan? Of zijn uw privé gegevens te vinden in Google? Voor mensen is het de afgelopen jaren steeds gemakkelijker geworden om informatie op te zoeken over bepaalde onderwerpen door een zoekopdracht uit te voeren met de zoekmachine Google. Hierdoor bestaat er dus ook een mogelijkheid dat er informatie naar voren komt die als niet wenselijk wordt beschouwd voor uw online reputatie.

Start met Ontgooglen

Gelukkig kan hier wat aan worden gedaan door middel van Ontgooglen. Dit zorgt er voor dat de desbetreffende informatie over personen of zaken onvindbaar is in de zoekmachines. Door het Ontgooglen van de negatieve berichtgeving zorgt u er voor dat het bericht niet direct zichtbaar is in de zoekresultaten.

Deze methode vormt een onderdeel in het Online Reputatiemanagement traject.

 

"Weet u dat meer dan 90% van de bezoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google?"

Een expert raadplegen?

We begrijpen dat het voor u soms prettiger is om met een ervaren ORM-expert te praten om uw verhaal uit te leggen. Wij zitten voor u klaar!

Vraag een gesprek aan!

Waarom een goede reputatie essentieel is

Mensen en bedrijven worden zich er steeds meer van bewust dat het belangrijk is om een goede reputatie te hebben. Daardoor zijn er ook steeds meer mensen die last ondervinden van berichten die in het verleden op het internet geplaatst zijn. Ook wordt er op een steeds gemakkelijkere wijze ontelbaar veel informatie op het internet geplaatst door middel van verschillende social media kanalen. Zo is het steeds gemakkelijker geworden om via sociale netwerken klachten over personen of bedrijven openbaar te maken. Hiervoor biedt de methode Ontgooglen een oplossing! Door de negatieve berichten te verwijderen of weg te drukken krijgt u de kans om een sterk en positief imago op te bouwen.

Begin vandaag nog met Ontgooglen!

Bent u op zoek naar een oplossing voor negatieve zoekresultaten in Google of Bing? Dan is ontgooglen wellicht de optie voor u! Door onze jarenlange ervaring met deze methode weten wij exact hoe wij u zo snel en effectief mogelijk van dienst kunnen zijn.

Benieuwd wat de Ontgoogle methode voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Hoe doen wij dit?

1. Overzicht zoekresultaten

Wij maken een overzicht van zoekresultaten die zo onpersoonlijk mogelijk wordt gemaakt om een goede situatieschets te creëren.

2. Moeilijkheidsgraad bepalen

Nu gaan wij bepalen hoe sterk alle gevonden links zijn. Aan de hand daarvan wordt de moeilijkheidsgraad van uw case bepaald.

3. Contact met u

Wij weten nu hoe sterk uw case is en wij nemen contact met u op. Wellicht heeft u al eens actie ondernomen of kunt u meer achtergrondinfo geven?

4. Rapport verzenden

Na afronding ontvangt u ons rapport digitaal. Hier neemt onze adviseur contact met u op om eventuele vervolgstappen te bespreken.