Neem contact op

Webshop bouwen

Uw eigen producten verkopen
in uw eigen webshop.

 

Een eigen webshop

Een webshop is de ideale extensie van uw offline winkel. Ook als u alleen online wil verkopen is een eigen webshop de ideale kans. In uw eigen webshop staan alleen uw eigen producten. Daarnaast bouwen wij alleen maar webshops die goed werken op alle apparaten. Ook implementeren wij analyse-software, zodat uw webshop steeds kan worden doorontwikkeld.

Professioneel online

Met uw eigen webshop creëert u unieke mogelijkheden voor het uitbreiden van uw bestaande bedrijf. Bent u van plan om een nieuw bedrijf te starten dat zich enkel focust op het aanbieden van diensten en producten online? Ook dan kunnen wij u voorzien van een website of passend advies.

"Een webshop die is afgestemd op uw producten? Ik regel het!"

Wilt u een webshop opstarten?

Onze designers en online marketeers voorzien u graag van advies.
Kom langs dan stellen we samen een online business plan op!

Start een gesprek!

Wat zijn uw kansen online?

Door een bewezen layout en customer journey te combineren met een design dat is afgestemd op uw bedrijf kunt u de potentie van uw webshop maximaal benutten. Wij kunnen u voorzien van een totaalpakket, van de huisstijl en het logo tot de afbeeldingen en content. Wij adviseren omtrent markt-trends en verwachtingen van uw doelgroep om vervolgens tot een geschikt design te komen.

Waarom kiezen voor Internetiq?

Bij ons wordt het nog gemaakt naar uw wensen. Geen standaard frames of uitwerkingen. U vertelt wat u wilt en wij zorgen dat het er komt. Daarnaast werken wij met bekende software van WordPress en WooCommerce, waardoor dit altijd veilig is en vaak wordt geüpdatet. En wij installeren uiteraard een SSL certificaat op uw webshop.

 

Hoe doen wij dit?

1. Luisteren

De wensen van de klant staan voor ons uiteraard op nummer 1. Deze combineren wij met de beschikbare mogelijkheden die u wenst.

2. Ontwerpen

Voordat we overgaan op het bouwen presenteren wij enkele ontwerpen om het uiterlijk van de webshop af te stemmen op de voorkeur van de klant.

3. Bouwen

De website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en voor de ideale gebruikerservaring. Uiteraard mag ook de meetapparatuur niet ontbreken,

4. Monitoren

Bestudeer het gedrag van uw klanten op en buiten uw website. Kleine aanpassingen op de website kunnen al snel voor meer conversies zorgen.