Neem contact op

Website bouwen

Professionele websites op maat,
compleet naar uw wens.

Een website naar wens

Bij Internetiq helpen wij u bij het realiseren van een professionele website op maat. We luisteren naar uw wensen en combineren met de eisen vanuit uw doelgroep. Hierna bepalen wij in overleg met u welk design het meest aansluit. Na het kritisch beoordelen van verschillende mogelijke ontwerpen zullen wij aan de hand van testen bepalen welk design het meest geschikt is voor de optimale klantbeleving. U heeft al een complete website vanaf 29 euro per maand!

Beschikt u al over een website?

Maar is deze toe aan vernieuwing of bent u benieuwd of er verbeteringen kunnen worden toegepast? Bij Internetiq weten wij daar wel raad mee. Wij renoveren, verbouwen of verbeteren uw oude website zodat deze weer helemaal up-to-date is.

"Ook een website die perfect aansluit op uw wensen? Ik regel het graag!"

- Jelle

Advies over uw website of webshop?

Onze specialisten staan er klaar voor om u te voorzien van passend advies!

Vraag een adviesgesprek aan!

Uw website laten (ver)bouwen

Uiteraard laden onze website razendsnel én zijn ze geschikt voor alle apparaten en scherpen. De websites worden ook ontworpen conform de laatste W3C standaarden. Daarnaast implementeren wij altijd meteen analyse-software zoals Google Analytics, zodat uw nieuwe website meteen goed bij kan worden gehouden. Hier kunnen vervolgens weer aanpassingen op volgen, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van uw website alleen maar beter wordt.

Waarom kiezen voor Internetiq?

Internetiq bouwt websites van een hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Door vanaf het begin rekening te houden met het doel van de website kan deze beter worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Uw website staat hierdoor dus al 1-0 voor in de zoekresultaten van Google.

Hoe doen wij dit?

1. Doelen bepalen

Allereerst zullen we bepalen wat de doelen van de website zullen zijn. Hieruit kunnen we verschillende vereiste functionaliteiten herleiden.

2. Designen

Doelen vastgesteld? Dan wordt er bepaald hoe het design van de website moet worden om die doelstellingen te kunnen behalen.

3. Bouwen

De website wordt gebouwd volgens de laatste eisen. Zo wordt uw website snel, mobielvriendelijk, beveiligd en goed vindbaar.

4. Monitoren

Na oplevering wordt het verkeer bestudeerd. Dit leidt tot optimalisaties om het aantal conversies te kunnen maximaliseren.