Neem contact op

Website bouwen

Professionele websites op maat,
compleet naar uw wens.

 

Een website naar wens

Onze websites worden enkel compleet afgeleverd. Allereerst zullen er designs worden aangeleverd van een aantal belangrijke pagina’s. Op basis van deze design kan er een revisie plaatsvinden voordat de designs worden omgezet. Bij akkoord starten wij met de bouw. Uiteraard kan dit helemaal op maat worden gemaakt, maar wist u dat u bij ons ook websites kunt leasen?

Custom made website

Heeft u interesse in een custom made website? Naar aanleiding van de wensen en behoeften zal een offerte opgesteld worden. Ook wanneer u al een website heeft kunnen wij een nieuw design voor u aanleveren. Dit nieuwe design gaat pas live op uw domein, wanneer de website 100% af is.

"Ook een website die perfect aansluit op uw wensen? Ik regel het graag!"

- Jelle

Advies over uw website of webshop?

Onze specialisten staan er klaar voor om u te voorzien van passend advies!

Start een gesprek!

Een nieuwe website

Uiteraard is uw nieuwe website geschikt voor alle apparaten en schermen. De website wordt ontworpen conform de laatste W3C standaarden. Daarnaast implementeren wij altijd meteen analyse-software zoals Google Analytics, zodat uw nieuwe website meteen goed bij kan worden gehouden. Hier kunnen vervolgens weer aanpassingen op volgen, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van uw website alleen maar beter wordt.

Waarom kiezen voor Internetiq?

Een nieuwe website is vaak een dure investering. Daarom bieden wij ook lease websites aan. Daarnaast zijn wij een online marketing bureau. Dat betekent dat wij verregaande kennis hebben over de werkwijze van zoekmachines als Google. Dit nemen wij uiteraard direct van de start mee in het proces, zodat uw website snel en goed gevonden kan worden in Google.

Hoe doen wij dit?

1. Doelen bepalen

Allereerst zullen we bepalen wat de doelen van de website zullen zijn. Hieruit kunnen we verschillende vereiste functionaliteiten herleiden.

2. Designen

Doelen vastgesteld? Dan wordt er bepaald hoe het design van de website moet worden om die doelstellingen te kunnen behalen.

3. Bouwen

De website wordt gebouwd volgens de laatste eisen. Zo wordt uw website snel, mobielvriendelijk, beveiligd en goed vindbaar.

4. Monitoren

Na oplevering wordt het verkeer bestudeerd. Dit leidt tot optimalisaties om het aantal conversies te kunnen maximaliseren.