Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie

Word uitstekend gevonden in zoekmachines.
Bij u in de buurt of door heel Nederland.

 

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als Search Engine Optimization (SEO), is het technisch en tekstueel verbeteren van een website met als doel hogere posities op zoekresultatenpagina’s te behalen voor belangrijke zoekwoorden. Hierdoor kunnen potentiële klanten de website beter vinden in de zoekmachine resultaten.

Hoe werkt het?

Eerst worden de keywords, de website, de producten of service en de concurrentie geanalyseerd. Op basis van dit soort gegevens wordt de strategie bepaald. Deze strategie is uniek en sluit precies aan op de doelen van uw website. Het leidt tot verbeteringen in de website en tot een sterker linkprofiel, wat invloed heeft op de zoekresultaten.

"Ik zorg ervoor dat uw website gevonden wordt op de belangrijkste zoektermen."

- David

Wilt u meer weten over
zoekmachine optimalisatie?

Wij adviseren je graag verder! Neem contact op.

Start een gesprek!

Maandelijkse verbeteringen

Zoekmachines waarderen websites welke in beweging zijn en blijven. Een website eenmalig optimaliseren heeft maar zeer kortstondig effect. Vandaar dat wij maandelijks uw website en SEO-campagnes bijwerken en uitbreiden. Naast het feit dat uw website in beweging blijft, analyseren wij maandelijks welke vervolgstappen er gezet dienen te worden.

Kortom uw website zal door Google en andere zoekmachines worden gezien als een waardevolle toevoeging. Dit resulteert in een uitstekende zichtbaarheid en dus in veel nieuwe potentiële klanten die uw website bezoeken.

Waarom kiezen voor Internetiq?

Al meer dan tien jaar helpt Internetiq klanten met het verbeteren van hun posities binnen de zoekresultaten van verschillende grote zoekmachines. Door gebruik te maken van bewezen effectieve methodes in combinatie met geavanceerde SEO-tools halen wij het maximale resultaat voor uw website.

 

Hoe doen wij dit?

1. Analyse

Allereerst analyseren wij keywords, de website, uw aanbod en de markt om tot een heldere strategie te vormen.

2. Strategie

SEO bestaat uit twee delen: On-Page en Off-Page Optimalisatie, Voor beide bepalen wij met u de beste strategie.

3. Uitvoeren

SEO is een voortdurend proces aangezien de algoritmes van zoekmachines kunnen veranderen.

4. Beheren

Wij houden monitoren de zoekresultaten wekelijks voor de prestaties van uw website.