Neem contact op

Internetiq

De Digital Agency uit Hoofddorp

Wij zijn een online marketing bureau die tot het uiterste voor u gaat! Al ruim 10 jaar helpen wij verschillende bedrijven met het behalen van hun doelstellingen. Zie ons als het online marketing verlengstuk van uw bedrijf. Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is om alleen in online marketing activiteiten te investeren die iets opleveren. Daarom denken wij altijd graag actief mee in het vaststellen van de beste strategie en ondersteunen we bij het bepalen van de juiste activiteiten.

Van MKB-ers tot internationale spelers

Ons doel is om iedere organisatie vooruit te helpen. Van de lokale ondernemer die beter gevonden wil worden, tot aan de beursgenoteerde organisatie die op jaarbasis een procentuele groei wil zien. Wij spreken uw taal en stemmen onze werkzaamheden nauw af op uw doelstellingen.

 

 

Full Service Focus op uw doelen

Wij geloven niet in hokjesdenken. Bij ons gaat het niet alleen over SEO of social media. Onze experts staan klaar om u op bijna ieder online gebied te ondersteunen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een advies wat het beste bij uw bedrijf aansluit en staren wij ons niet blind op die ene dienst.

Up-to-date blijven

De wereld van online marketing verandert voortdurend, hierdoor hechten wij er veel waarde aan dat onze werknemers constant in het bezit zijn van de meest belangrijke certificaten. Zo zijn onze werknemers te allen tijde in het bezit van de Google certificaten om hun kennis op peil te houden. Uiteraard volgen wij ook bedrijven als Google en Facebook op de voet, zodat we de laatste ins en outs weten!

Het team

Met een gepassioneerd team van specialistische medewerkers zijn wij continu bezig om uw online marketing campagnes tot een succes te maken.

Wiebe Wolters Wiebe Wolters Cold Acquisition Manager
Willem-Zeitzen Willem Zeitzen Affiliates Manager
profiel-fidan Fidan Dibrani Managing Partner
Jordi-van-Kampen Jordi van Kampen Junior Online Marketeer

Certificaten en partners

Om onze klanten het beste te kunnen bieden doen wij onze uiterste best om ons kennis-niveau op peil te houden en enkel samen te werken met de beste bedrijven. Hieronder vindt u een aantal van onze certificaten en partners.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar digitaal talent dat ons team wil versterken. Voor een overzicht van onze vacatures kijkt u op de vacatures-pagina.