Neem contact op
Website vanaf €29,- p.m.

Wij helpen u aan een complete website vanaf €29,- per maand. Samen met onze specialisten bepaalt u welke website en welk design het beste aansluit op uw wensen, behoeften en doelen.

Bekijk de mogelijkheden
Gratis SEO scan

Uw website vrijblijvend laten scannen door een van onze SEO-experts? Laat nu de URL van de website achter en ontvang binnen no-time een persoonlijk SEO-rapport.

Scan mijn website
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Een website zoals u die wilt

Bij Internetiq staat uw wens voorop maar vinden we het ook belangrijk om goed advies te geven. Het hebben van een goede website of webshop is de eerste stap naar online succes. Wij bouwen de websites geheel gefocust op de uiteindelijke doelen.

Heeft u al een website?

Een compleet nieuwe website laten bouwen of liever uw oude website opknappen? Wij regelen het voor u. Ga in gesprek met een van onze webontwikkelaars en vertel over uw wensen. Bij Internetiq heeft u al een volledige website vanaf €29,- per maand.

Website bouwen

Een eigen website heeft vele voordelen. Wij helpen vanaf het eerste design tot aan het maandelijks updaten van de website. U heeft al een eigen website voor slechts €29,- per maand.

Meer info
Webshop bouwen

U wilt online verkopen middels uw eigen webshop? Door de juiste combinatie tussen uniek design, user experience en e-commerce tracking heeft u de ideale webshop.

Meer info
Domeinnamen & Hosting

Registreer uw domeinnaam tegen een lage prijs. Wij helpen graag met kiezen van de juiste domeinnaam. Hoge up-time en een goede beveiliging gegarandeerd!

Meer info