Neem contact op
Lease Websites

Wij helpen u aan een complete website vanaf €29,- per maand. Samen met onze specialisten bepaalt u welke website en welk design het beste aansluit op uw wensen, behoeften en doelen.

Bekijk de mogelijkheden
Gratis SEO scan

Uw website vrijblijvend laten scannen door een van onze SEO-experts? Laat nu de URL van de website achter en ontvang binnen no-time een persoonlijk SEO-rapport.

Scan mijn website
Neem contact op

Heeft u vragen over online of wilt u meer weten over een van onze diensten? Bel ons en kom bij ons langs op kantoor voor een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten.

Bel ons

Een website zoals u die wilt

Bij Internetiq staat uw wens voorop maar vinden we het minstens net zo belangrijk om goed advies te geven. Wij bouwen de websites geheel gefocust op de uiteindelijke doelen. Een nieuwe website is vaak een dure investering en daarom hebben wij nu lease websites. Lage, eenmalige setup kosten en een vast bedrag per maand alleen zolang uw website actief is. En ook nog eens razendsnel gerealiseerd!

Heeft u al een website?

Wanneer u al een website in gebruik heeft maken wij eerst op een ander domein de website. Vervolgens kunt live feedback geven op deze nieuwe website. Pas wanneer het design helemaal naar uw wensen is gefinetuned zullen wij deze op uw eigen domein zetten.

Lease Websites

Website een dure investering? Niet met onze Lease Websites. Lage, eenmalige setup kosten en een vast bedrag per maand. U heeft al een eigen website voor slechts €29,- per maand!

Meer info
Website bouwen

Een eigen website heeft vele voordelen. Wij helpen vanaf het eerste design tot aan het maandelijks updaten van de website. De website is pas af als het naar uw wens is!

Meer info
Domeinnamen & Hosting

Registreer uw domeinnaam tegen een lage prijs. Wij helpen graag met kiezen van de juiste domeinnaam. Hoge up-time en een goede beveiliging gegarandeerd!

Meer info