Neem contact op

Zoekmachine marketing is het verhogen van het rendement uit uw website. Dit vertaalt zich vaak in website optimalisatie en Google AdWords adverteren. Door deze twee varianten te combineren zult u meer rendement uit uw website halen.

Zoekmachine Marketing en Website Optimalisatie

Het doel van website optimalisatie is het verbeteren van uw positie in Google op voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden. Hierdoor wordt uw website goed gevonden door uw potentiële klanten. Website optimalisatie vertaalt zich in het verbeteren van de websitetechniek en het juist gebruiken van teksten op uw website.

Zoekmachine Marketing en Google AdWords

Google AdWords is het advertentiesysteem van Google. Het zijn de advertenties aan de boven en rechterkant in Google. Met behulp van Google AdWords kunt u op voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden potentiële klanten benaderen op het moment dat zij actief op zoek zijn naar uw product of dienst.

Waarom uitbesteden?

Zoekmachine Marketing is een vak op zich. Het is een mix van marketing en techniek. Ervaren Online Marketeers weten uit ervaring wat werkt en wat niet. Ook zijn zij vaak goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online gebied.

Waarom kiezen voor Internetiq?

• Wij zijn een 100% Google erkend bedrijf
• Totaalpakket met zoekmachine optimalisatie en AdWords tegen een vast tarief
• Uw campagne wordt beheerd door zoekmachine marketing experts
• Samen met u bepalen wij een strategie die volledig aansluit op uw wensen
• Maandelijks een rapportage met de resultaten uit de zoekmachine marketing campagne

Wilt u meer weten over deze diensten?

Neemt u dan contact met ons op.