Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie is het technisch en tekstueel verbeteren van uw website met als doel om meer bezoekers op uw website te krijgen vanuit zoekmachines. Naast het verbeteren van de website is het ook belangrijk om de kwaliteit van het linkprofiel te verbeteren. In het linkprofiel staan alle links die naar uw website verwijzen. Deze dienstverlening wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Door SEO op de juiste wijze toe te passen krijgt u niet alleen hogere posities in Google, maar ook voor een langere periode. Deze dienstverlening is een langetermijnstrategie: onze werkwijze zorgt er voor dat uw website een stabiele en hoge positie in de zoekmachines zal opnemen. Het is echter niet in een paar dagen gerealiseerd.

Zoekmachine Optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie staat uw website centraal. Er wordt gekeken of uw website juist is opgebouwd en welke verbeteringen er mogelijk zijn. Deze verbeteringen bestaan vaak uit het uitbreiden van teksten en het verbeteren van de websitetechniek. Hierdoor zal de website aanzienlijk meer bezoekers (potentiële klanten) gaan opleveren.

Voor dat er wordt gesleuteld aan de vindbaarheid van uw website wordt er eerst uitvoerig onderzoek gedaan naar de zoektermen die voor u van belang zijn. Het gaat er om dat u de juiste positie op de juiste keywords in beslag neemt. Door het onderzoek goed uit voeren weet u welke zoektermen voor u van belang zijn en weten wij waar onze focus op hoort te liggen. Hierdoor kunnen wij ook periodieke rapportages voor u opstellen, zodat u precies kunt zien wat de verbetering is.

Doe-het-zelf of uitbesteden?

SEO is een vak op zich. Het is een mix van marketing en techniek. U moet goed begrijpen hoe de website-techniek in elkaar zit en wat de nieuwste mogelijkheden zijn omtrent zoekmachines. Daarnaast is het belangrijk om met een onafhankelijk 'marketing-oog' naar de website te kijken. Wat moet er gebeuren beter gevonden te worden én website-bezoekers over te halen om klant bij u te worden. Ervaren SEO-Experts weten uit ervaring wat werkt en wat niet.

Waarom kiezen voor Internetiq?

• Wij zijn een 100% Google erkend bedrijf
• Uw campagne wordt beheerd door zoekmachine optimalisatie experts
• Samen met u bepalen wij een strategie die volledig aansluit op uw wensen
• Maandelijks een rapportage met de resultaten uit de zoekmachine optimalisatie campagne

Wilt u meer weten over Zoekmachine Optimalisatie? Neemt u dan contact met ons op.