Neem contact op

Wat is een zoekmachine vriendelijk CMS beheersysteem?

Bij elke zoekmachine vriendelijke website welke door online marketing bureau Internetiq ontwikkeld is, is een CMS (Content Management Systeem) bijgevoegd. Met dit CMS kan de gebruiker op een gemakkelijke wijze zelfstandig de website bewerken. Het CMS is gekoppeld aan de website en kan dus op elke locatie in de wereld worden bewerkt indien er een internetverbinding mogelijk is.

Hieronder geven wij enkele mogelijkheden weer van het zoekmachine vriendelijke CMS:

Pagina’s aanmaken

U heeft een tijdelijke actie en u wilt hier een pagina aan besteden? Geen punt met dit zoekmachine vriendelijke CMS. U maakt gemakkelijk pagina’s aan welke meteen zichtbaar worden op de website.

Menu

U kunt zelfstandig het menu bewerken. Wilt u een extra menu item of een menu item verwijderen? Met een simpele druk op de knop is dat zo gerealiseerd.

Teksten bewerken

Het bewerken van teksten is een van de belangrijkste kenmerken van dit CMS. Wanneer u kunt werken met Microsoft Word, kunt u ook zelfstandig teksten plaatsen. Plak of typ de tekst in de daartoe bestemde ruimte en de tekst wordt gelijk weergegeven op de website.

Afbeelding toevoegen

Een afbeelding zeg meer dan duizend worden. Vandaar dat het invoegen van afbeelding kinderwerk is met dit zoekmachine vriendelijke CMS. Met een paar klikken op de knop staat de afbeelding op uw website.

Zoekmachine vriendelijke onderdelen

Omdat dit een zoekmachine vriendelijk CMS is biedt het de mogelijkheid tot het aanmaken van unieke titels, meta descriptions en meta keywords. Daarnaast bepaalt u zelf hoe de url eruit komt te zien. Wij hebben hier de belangrijkste kenmerken van ons zoekmachine vriendelijke CMS uiteen gezet, maar dit is slechts een greep van de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.