Neem contact op

Wat is een zoekmachine vriendelijk webdesign?

Bij een zoekmachine vriendelijke website hoort een nieuw webdesign. Nu kunt u kiezen voor een standaard webdesign maar het is veel interessanter om te kiezen voor een zoekmachine vriendelijk webdesign. De reden hiervoor is dat u met een zoekmachine vriendelijk webdesign meer rendement kunt halen uit uw website.

Alle webdesigns van Internetiq hebben het doel om potentiƫle klanten/bezoekers uw product of dienst aan te laten schaffen of de naamsbekendheid te vergoten.
Wij houden bij het zoekmachine vriendelijke webdesign rekening met de volgende aspecten:

Uw huisstijl

U heeft waarschijnlijk al een huisstijl, zo niet dan ontwerpen wij deze voor u. Wij stemmen het ontwerp hier in zijn geheel op af.

Uw branche

Wij bekijken altijd de branche waarin u werkzaam bent. Het ontwerp moet namelijk goed aansluiten met de soort dienst of product dat u aanbiedt. Soms moet het chique en soms moet het ontwerp speels zijn.

Laadtijd

Hoe snel een website wordt geladen heeft effect op uw score in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat uw website snel laad. Het voorkomt irritatie bij bezoekers en geeft u hogere posities in zoekmachines.

Conversies

Wat een zoekmachine vriendelijk webdesign onderscheid van de rest zijn de conversies. Een conversie is gerealiseerd wanneer bezoekers een bepaald doel uitvoeren. Dit kan zijn een product aanschaffen of het aanvragen van meer informatie. Bij het ontwerp houden wij er rekening mee dat een bezoeker gemakkelijk bepaalde gestelde doelen kan bereiken.

HTML

Het zoekmachine vriendelijke webdesign moet worden omgezet naar html of php. Hierbij houden wij er rekening mee dat de html of php code foutloos is opgebouwd. Ook hiermee behaald u voordeel in zoekmachines.

Usability

Naast conversies is het van groot belang dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren over uw website. Ze moeten kunnen vinden wat ze zoeken, anders kikken ze weg. Wij zorgen ervoor dat het design usability proof is en dat bezoekers vinden wat u aanbiedt op uw website.
Kortom een zoekmachine vriendelijk webdesign omvat meer dan een leuk ontwerp!

Enthousiast geraakt?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze zoekmachine marketing.