Neem contact op

Wat is een zoekmachine vriendelijke website?

Internetiq heeft specialistische kennis van zoekmachine marketing. Vandaar dat wij ook zoekmachine vriendelijke websites ontwikkelen. Een website moet namelijk aan bepaalde eisen voldoen om goed te presteren in zoekmachines. Een potentiële klant die op zoek is naar uw product of dienst moet u kunnen vinden op het internet, maar daarnaast moet deze potentiële klant ook het initiatief nemen om uw product of dienst aan te schaffen. Want al staat u bovenaan in Google, als er niemand reageert heeft de website weinig toegevoegde waarde.

De bouw van de zoekmachine vriendelijke website

Internetiq houdt bij het bouwen van zoekmachine vriendelijke websites zoveel mogelijk rekening met de bovenstaande punten. Wij beginnen met het ontwerpen van een webdesign. Dit webdesign is volledig afgestemd op uw huisstijl en bevat zoekmachine vriendelijke elementen. Daarna plaatsen wij ons zoekmachine vriendelijke Content Management Systeem (CMS) achter het webdesign. Dit is een beheersysteem waarmee u zelfstandig de website kunt bewerken. U kunt bijvoorbeeld zelfstandig pagina’s aanmaken en vullen met tekst.

Zelfstandig de zoekmachine vriendelijke website beheren

Wanneer de zoekmachine vriendelijke website is voltooid nemen wij graag met u de tijd om het beheersysteem door te nemen. U krijgt een korte cursus/instructie en u kunt dan vanaf dat moment zelfstandig de website beheren.

Enthousiast geraakt?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze zoekmachine vriendelijke websites.